G4Media.ro

Focar de COVID-19 la un centru de copii din Ploieşti / Cazuri…

Focar de COVID-19 la un centru de copii din Ploieşti / Cazuri de infectare la copii cu vârste cuprinse între 1 an jumate și 17 ani

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Prahova a raportat, sâmbătă, un nou focar de COVID-19, acesta fiind la un centru de copii din municipiul Ploieşti, printre persoanele testate pozitiv fiind atât copii şi adolescenţi, cât şi angajaţi, transmite Agerpres.

Conform datelor comunicate de Prefectura Prahova, la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă „Cireşarii” din Ploieşti, zece persoane au fost confirmate cu noul coronavirus.

Este vorba despre trei cazuri din rândul personalului şi şapte în rândul beneficiarilor, respectiv copii cu vârsta cuprinsă între 1,5 ani şi 17 ani.

Şase copii sunt în izolare la Centrul cu rol de triaj „Sf. Maria” Vălenii de Munte, iar unul a fost internat într-un spital suport-COVID, precizează sursa citată.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Copii? Zău? Adicătelea copiii se pot infecta și ei cu covid???? Nuuu, nu pot să cred….
    Dar nu face nimic, g4. Ăștia-s ai nimănui, nu contează… Așa că aștept răbdător edtorialul vostru de azi pe obișuita temă: „Deschideți școlile! Generația pierdută….” :))))

    A, și apropo de nenorocirea asta de școală online… De când stă acasă, pe calculator, fiică-mea de 8 ani s-a apucat de programare și a început să vorbească engleza și franceza mai bine ca noi, ăștia mari și cu mofturi de „ehe, pe vremea noastră,…”. Deja mă întreabă de limbajul binar și sunt nevoit să mă documentez serios.
    La școala față în față era încă la faza de desen naiv, la cea cu „cine ți-a dat voie să vorbești neîntrebat???”, la cântecele de pe vremea mea, gen „Vine, vine primăvara” și la schițe de Mircea Sântimbreanu, cu „tovarășe profesor”…
    Cu alte cuvinte, eu știu că sunt depășit, însă voi, așa plini de sine cum sunteți, îi subestimați pe ăștia micii. Sau poate că doar vă e foamea prea mare….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.