G4Media.ro

Focar de COVID-19 la Spitalul Judeţean din Bistrița-Năsăud şi cinci noi cazuri…

Focar de COVID-19 la Spitalul Judeţean din Bistrița-Năsăud şi cinci noi cazuri de îmbolnăvire în rândul elevilor

Opt angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa şi cinci elevi au fost depistaţi, în ultimele 24 de ore, cu COVID-19, potrivit datelor comunicate sâmbătă de Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud, transmite Agerpres.

Focarul de infecţie de la Spitalul Judeţean se manifestă la blocul alimentar, unde se prepară hrana atât pentru pacienţi, cât şi pentru angajaţi.

La Liceul „Radu Petrescu” din comuna Prundu Bârgăului au fost confirmaţi trei elevi cu infecţie cu noul coronavirus, doi de clasa a şasea şi unul de clasa a opta, după alte două cazuri apărute în ultimele zile la un cadru didactic şi la fiica sa, elevă în clasa a şasea.

Având în vedere situaţia de la Prundu Bârgăului, unitatea şcolară va intra, începând de săptămâna viitoare, în scenariul roşu, urmând ca activitatea didactică să se desfăşoare exclusiv în mediul online, a informat Prefectura.

Este cea de-a doua unitate de învăţământ din judeţ trecută în scenariul roşu, după grădiniţa cu program normal din localitatea Reteag.

S-a mai confirmat infecţia cu noul coronavirus la doi elevi de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Bistriţa, unul de clasa a şaptea şi altul de clasa a opta, legitimaţi la Clubul Sportiv Municipal (CSM), care s-au aflat în cantonament, motiv pentru care s-a decis ca activitatea colegilor lor de la clasă să nu fie întreruptă.

În ultimele zile, alţi doi elevi de la LPS Bistriţa, fraţi, au fost confirmaţi cu COVID-19, ei făcând parte din lotul de haltere al CSM.

Faţă de ultima raportare, în Bistriţa-Năsăud s-au confirmat 19 noi cazuri de infectare cu SARS-COV-2.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Nea Tatarule, continui sa te deranjez, facem si noi ceva cu protocoalele din unitatile sanitare sau isi trimite nea Vela trogloditii sa dea niscai amenzi! Am auzit ca e pus pe fapte mari.

  2. Scuze, nea Tataru, am uitat nea Vela nu are atributii in domeniul bugetar el se.ocupa numai de privat!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.