G4Media.ro

Florin Roman afirmă că PNL nu susţine recompensarea celor care denunţă evaziunea…

sursa foto: Unsplash/ Roman Synkevych

Florin Roman afirmă că PNL nu susţine recompensarea celor care denunţă evaziunea fiscală: Nu comunici aceste decizii decât în momentul în care ai şi susţinerea coaliţiei 

PNL nu susţine recompensarea celor care denunţă faptele de evaziune fiscală, a declarat marţi deputatul liberal Florin Roman, relatează Agerpres.

„Este o altă decizie luată de Grupul fiscal, împreună cu conducerea partidului, pe care i-am comunicat-o ministrului de Finanţe, că în actuala formă nu susţinem acel proiect al avertizorului, pe partea de evaziune fiscală. Noi considerăm că, în primul rând, combaterea evaziunii fiscală se face în vămi prin montarea scannerelor şi prin scanarea tuturor containerelor care intră în România, prin combaterea evaziunii fiscale acolo unde ştim că avem probleme, pe zona de legume-fructe, pe zona de petrol, pe zona de produse minerale şi energetice şi sigur că digitalizarea ANAF-ului este o altă prioritate”, a declarat Roman, la Parlament.

El a adăugat că nu s-a luat nicio decizie în acest sens, fiind vorba doar „despre o stângăcie”.

„E adevărat, n-a fost luată o decizie şi am spus la momentul respectiv că deciziile se anunţă după ce au şi partea de susţinere politică. În acest caz a fost, să zic aşa, vorba de o stângacie. Trebuie să înţelegeţi că domnul Boloş are o construcţie a unui om corect, de tehnocrat, care are o problemă, şi anume aceea de a aduce bani la visteria ţării pentru a funcţiona statul din toate punctele de vedere şi sigur că primeşte diferite sugestii, propuneri din interiorul Ministerului de Finanţe. Problema e de comunicare, că nu comunici aceste decizii decât în momentul în care ai şi susţinerea coaliţiei pentru aceste măsuri”, a explicat Roman.

Întrebat dacă bugetul pe anul viitor va fi adoptat până la sfârşitul acestui an, deputatul PNL a arătat că „există această promisiune de la Ministerul Finanţelor”.

„Avem această promisiune din partea Ministerului de Finanţe că foarte probabil săptămâna viitoare să vină cu formula de buget în Parlament şi să-l avem votat până cel târziu în 22 decembrie”, a spus Florin Roman.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

 1. PNL din uniunea rusofilă PSD-PNL-UDMR-AUR se face că se ceartă cu PSD doar doar o mai prinde in plasă niște liberali naivi! 🤮🤮🤮

 2. Trebuie recompensați cei ce reclamă evaziunea. De ce sa nu fie???

  PNL tine cu evazioniștii???

  Măriți taxele dar pe evazioniști ii lăsați în pace???

  Nu are nevoie bugetul de bani???
  Sau hoții țin cu hoții?!!!!!

 3. Nu știe Florin Roman taina spovedaniei. Popa Bolos o știe foarte bine, când te duci sa te spovedești și bagi capul sub poala popii, ii mai spovedești și pe alții, că poate sunt ocupați, nu au timp sa se spovedească singuri. Și așa se mântuiesc și alte persoane, fara să știe cui să mulțumească, doar constată că le merge „mai bine” :)!
  Dare to dare.

 4. Bine bine, apoi votaţi şi tot voi vă plângeţi.
  Lasă măi Roman astea că nu sunt de tine şi spune cum ai votat la Iordache când i-ai dat funcţie pe viaţă şi ai aruncat apoi vina pe USR cum faceţi şi acuma cu dosarul cu vaccinuri.