G4Media.ro

Floating Earth. O sculptură de mari dimensiuni a Pământului va pluti pe…

Sursa foto: Opinia Timișoarei

Floating Earth. O sculptură de mari dimensiuni a Pământului va pluti pe apă 10 zile la Timișoara / E printre ultimele evenimente din programul Timișoara Capitală Culturală Europeană

O sculptură de mari dimensiuni a planetei noastre, denumită Floating Earth, va pluti pe suprafața apei, întinzându-și diametrul masiv de 10 metri pentru a dezvolta imaginația fiecărui privitor în parte, relatează Opinia Timișoarei.

În mijlocul agitației vieții noastre de zi cu zi, artistul britanic Luke Jerram, realizatorul instalației luminoase, invită oamenii să se oprească și să privească un spectacol fascinant care sfidează atât gravitația, cât și convențiile.

Floating Earth, prezentată pentru prima dată în România, va „pluti” pe Bega în zona Parcului Alpinet, între 1 și 10 decembrie.

Lights on Bega face parte din evenimentele organizate de Consiliul Județean Timiș în cadrul programului Timișoara Capitală Europeană a Culturii și vine ca o încheiere a unui an plin de evenimente reunite în jurul artei bazate pe lumină și a evenimentelor de light design care au îmbogățit în diferite ocazii spațiul public al orașului.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează