G4Media.ro

Fiscul vinde un teren al fostului baron PSD de Argeș, Constantin Nicolescu,…

Fiscul vinde un teren al fostului baron PSD de Argeș, Constantin Nicolescu, pentru recuperarea prejudiciului de aproape 900.000 de euro

ANAF, prin Serviciul Executări Silite Cazuri Speciale Ploiești, a scos la licitație un teren din comuna argeşeană Mihăeşti, aparţinând fostului preşedinte al CJ Argeş, Constantin Nicolescu, condamnat definitiv la 7 ani și 8 luni de detenție pentru corupție în 2 dosare penale.

Licitaţia este programată pe 28 ianuarie, la ora 16:30. Terenul de 4760 de m2 este fâneață și pășune și are preț de pornire la licitație de 59.000 de lei.

Potrivit unor surse din cadrul ANAF, vânzarea terenului din Mihăiești are loc în cadrul executării din primul dosar în care Nicolescu trebuie să achite, în solidar cu alți inculpați condamnați, un prejudiciu de aproape 900.000 de euro. Potrivit acelorași surse, până acum, ANAF a reușit executarea a aproape jumătate din prejudiciu. Vezi detalii aici.

Dosarul lui Nicolescu a fost instrumentat de procurorul Nistor Călin, actualul șef interimar al DNA. În 2010, ancheta împotriva lui Nicolescu i-a făcut pe liderii PSD, printre care Victor Ponta, Adrian Năstase, Viorel Hrebenciuc, Marian Vanghelie, Tudor Pendiuc sau Titus Corlățean, să protesteze la Pitești în semn de solidaritate cu baronul reținut de DNA.

Foto: Constantin Nicolescu (sursa: PSD)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Epoca Dragnea -PSD.Nimeni nu-l intreaba pe baron de unde are banii astia.Il pune sa plateasca doar un mic prejudiciu.Ca daca n-ar fi nu s-ar mai povesti.Un furt sau un prejudiciu de 900.000 euro a ajuns aproape o banalite.Pe individul din imagine, dupa figura, nu l-as fi angajat nici paznic la sculărie .

  2. A lucrat la un Service Auto Dacia.
    Ai nimerit putin.

  3. Despre acest domn se spunea ca se invecineaza cu toata lumea din judet.
    Cati or mai fi ramas cu proprietati.