G4Media.ro

Fiscul anunță că va monitoriza vânzările online de Black Friday

Fiscul anunță că va monitoriza vânzările online de Black Friday

Inspectorii Antifraudă din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) vor monitoriza tranzacțiile on line de Black Friday, din acest weekend, anunță instituția într-un comunicat de presă.

Miza monitorizării este plata taxelor datorate bugetului de către magazinele online. O operațiune a antifraudei, numită ”Mercur”, a identificat zeci de magazine online care au practicat evaziunea fiscală.

Direcția Generală Antifraudă Fiscală anunță că firmele de curierat au obligația legală a verificării identității reale a vânzătorilor cu care încheie contracte pentru livrarea mărfurilor.

În perioada 1 septembrie – 06 noiembrie, inspectorii ANAF-Antifraudă au finalizat verificările la 233 contribuabili care au efectuat comerţ electronic, fiind identificate abateri pentru sancționarea cărora au dispus amenzi şi confiscări în valoare totală de 608.157 lei. De asemenea, au fost calculate impozite și taxe datorate în valoare totală de 15,7 milioane lei, iar pentru asigurarea recuperării creanțelor au fost instituite măsuri asigurătorii în valoare totală de 7,63 milioane lei.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Disculpa/ANAF a rezolvat recuperarea celor 60 milioane de € de la voiculescu și prejudiciile de ka alți cârnați faimoși romani și acum se ocupa cu de-amănuntul on line. ANAF e tare!

  2. Mai bine decât ANAF le monitorizează pricy.ro de vreo 10 ani :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.