G4Media.ro

Firma jurnalistei Floriana Jucan câștigă contracte pe bandă rulantă de la stat:…

Firma jurnalistei Floriana Jucan câștigă contracte pe bandă rulantă de la stat: 59.000 de lei pentru o expoziție la Guvern

Firma Florianei Jucan a mai primit două contracte de la stat în ultima săptămână. Primul de la Secretariatul General al Guvernului de la care încasează 59.800,00 de lei fără TVA pentru organizarea unei expoziţii itinerante care are loc chiar azi la Palatul Victoria. Celalalt, de la Unitatea Militară 02456 pentru 40 de volume din volumul omagial de Centenar editat de firma SC Babilon Press SRL.

In ianuarie, S.C. Babilon Press SRL a mai primit un contract de la Complexul Muzeal Județean Neamt, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Neamţ, condus de PSD-istul Ionel Arsene, unul dintre apropiaţii lui Liviu Dragnea, pentru aceeaşi expoziţie, şi altul de la Ministerul Culturii pentru livrarea volumului Români de Centenar.

Contractul <servicii privind organizarea expoziției muzeale mobile „Viorica Agarici”, la Palatul Victoria din București în data de 13 martie 2019> a fost atribuit direct, fără licitaţie publică, firmei SC Babilon Press SRL, în data de 6 martie, după cum rezultă din datele publicate pe site-ul de achiziţii publice. Detalii despre ceea ce îşi doreşte organizatorul de la eveniment nu sunt trecute în anunţ, acestea „fiind trimise pe e-mail-ul firmei”. Singura informaţie care mai rezultă din anunţ e aceea că firma îşi va primi banii după 30 de zile de la prestarea evenimentului.

Pentru aceeaşi expoziţie despre Viorica Agarici, SC Babilon Press SRL a primit 99.500 de lei şi în ianuarie. Contractul a fost încheiat atunci după trei încercări succesive în SEAP, după cum g4media.ro vă relata aici. https://www.g4media.ro/firma-florianei-jucan-abonata-la-contracte-cu-statul-prin-negociere-directa-a-reusit-performanta-sa-vanda-ministerului-culturii-albumul-romani-de-centenar-dupa-anul-centenar.html

Este a doua oară când vinde, după încheierea anului Centenar, şi cartea editată special pentru această ocazie. Primul lot, vândut la un preţ de 470 de lei, mai mare ca în 2018 cu 20 de lei, a fost adjudecat de Ministerului Culturii care şi-a dorit 20 de volume în ianuarie. Unitatea Militară 02456 a cumpărat volumul astăzi la acelaşi preţ. Pentru cele 40 de bucăţi, trimite în conturile SC Babilon Press SRL suma de 18.800 de lei.

De la lansarea noului site de achiziţii publice, în mai 2018, Floriana Jucan a primit nu mai puţin de 542500 de lei din contracte cu statul: 355.000 de lei în 2018 (85.500,00 de lei de la Ministerul Turismului pe 20 decembrie 2018, pentru volumul Români de Centenar; 112.500 pentru acelaşi volum, pe 21 noiembrie, de la Consiliul Judeţean Vrancea şi 45.000 de lei de la Ministerul Fondurilor Europene pe 15 mai. A mai încasat 112.000 de lei de la Consiliul Judeţean condus de Ionel Arsene pentru realizarea brandului turistic al Judetului Neamt) şi 187.500 de lei în 2019 pentru contractele de mai sus.

SC Babilon Press SRL este deținută de Floriana Jucan şi de Obretin Petra, născută în Turnu Măgurele. În 2017, ultimul an declarat la fisc, firma a avut o cifră de afaceri e 392 888 de lei şi un profit de 349 905 de lei (89% din cifra de afaceri)

Sursa Foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Astea sunt momente in care inteleg miscari precum Hezbolah, ETA, IRA. Miscari ale unora care s-au saturat sa fie umiliti la ei in tara!

 2. Bravo Floriana!
  Asteptam o expozitie cu victimele( copii,batrani) avute in urma recursului compensatoriu.Dar sa te axezi pe victimele copii.

 3. Floriana Jucan – J.P. Vettovaglia
  Istoria scandalurilor generate de relaţiile post revoluţionare dintre românce şi politicieni străini a debutat în forţă în anii ‘90, când ambasadorul Elveţiei la Bucureşti, Jean Pierre Vettovaglia a fost nevoit să renunţe la mandat, după ce a fost făcută publică relaţia sa tumultoasă cu jurnalista Floriana Jucan. Departamentul Federal al Afacerilor Externe din Berna a descoperit relația, însă ambasadorul nu s-a mulţumit să plece liniştit acasă, la soţie. El i-a intentat Florianei Jucan un proces prin care dorea returnarea tuturor cadourilor, inclusiv a prosoapelor. După scandal, jurnalista a scris şi a publicat o carte cu acest subiect – „Ambasadorul”.

 4. pai dama e o randunica a securitatii. si pe vechi si pe nou. va spune tov magureanu. reintors la treaba dupa ce l-au deranjat cu prostia asta de justitie.

  ce credeati ? ca securistii care au dat lovilutia il lasa neprotejat pe nemuritorul iliescu si tovarasii sai ?

  tacsu lui tariceanu a fost turnatori pe bani la securitate. doar nu a ajuns unde a ajuns ca era frumos si destept !

 5. Buscu, Randunica si Dragnea. ce-or faci ei, nebunaticii ?

 6. Cifră de afaceri e 392 888 de lei şi un profit de 349 905 = > cheltuieli lunare 3582 lei ..
  Foarte eficient

  • Da, asta e tare!
   Io zic ca trebuie popularizata „experienta inaintata”; de trimis prezentare catre toate srl-urile, de inscris in cartea recordurilor.
   Cred ca aia cu trafic de droguri si de arme se tavalesc prin noroi de necaz ca nu le-a venit lor ideea asta de afacere.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.