G4Media.ro

Firma care face deszăpezirea în Ploieşti, amendată după ce doar jumătate din…

sursa foto: Pexels/ Harrison Haines

Firma care face deszăpezirea în Ploieşti, amendată după ce doar jumătate din utilaje au ieşit pe teren

Societatea care face deszăpezirea în municipiul Ploieşti a fost amendată, vineri, de Poliţia Locală după ce a intervenit doar cu jumătate dintre utilajele prevăzute în caietul de sarcini, astfel că străzile nu au fost curăţate corespunzător în timp util, relatează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Locale Ploieşti (PLP), o amendă de 2.500 lei a fost aplicată operatorului de salubritate SC Blue Planet Services SRL, pentru neasigurarea prestării serviciului de salubrizare-deszăpezire, conform prevederilor contractuale şi regulamentului de salubrizare.

Directorul Regiei Autonome de Servici Publice (RASP) Ploieşti, Zoia Staicu, a declarat, pentru Agerpres, că operatorul a trimis pe teren doar 15 utilaje, faţă de 30, câte erau prevăzute în caietul de sarcini.

Aceasta a precizat că, în contextul avertizării Cod galben de ninsoare, a verificat, joi, baza de utilaje a operatorului, constatând că numărul celor disponibile nu este suficient, solicitând societăţii să găsească soluţii pentru a acoperi necesarul.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. I ati falimentat, ce sa mai… 2500 de lei? Aia sunt nici 1 la suta din spaga data pt contract… auzi la ei..
    Pai îmi fac și eu firma și vin sa iau contractul și ies cu lopata pe străzi.. voi ma plătiți 1 milion de euro și eu va plătesc amenda, cate 2500 de lei pe zi..

  2. Cum de nu v-ați dat seama ca nu au utilaje pana acum?

  3. Astia baieti destepti. Ții jumatate de flota in garaj, face economii la motorina, piese de schimb si primsti un mizilic amenda. Banii pe dezapezire oricum i-au luat (milioane). Misto.

  4. Volosevici cel mai bun primar Îl votam pe viata poate asa are timp sa facă ceva cu orașul asta Ploieșteni capul plecat sabia nu-l taie Tot înainte

  5. Eu nu am văzut nimic deși am fost în prima parte a zilei prin oraș,nu am văzut nici măcar o mașină la deszăpezire. În plus aia e amendă? Trebuia anulat contractul și puși să plătească despăgubiri

  6. Vă bateți joc de noi Ploieștenii!!cum dk.de mai reziști acolo Volosevici?? Nu ai mișcat nimic în orașul asta!!! Curățenie. Străzi. Termoficare. Toate-s zero. Ordinea publică. Vi noaptea de la serviciu și ești atacat de indivizi rău facatori .unde este Poliția comunitară?? Jandarmii stau în mașini pe lângă Hotel Plazza..zona pietonală este dezastru .