G4Media.ro

Firea anunță că va candida la congresul PSD pentru funcția de președinte…

Firea anunță că va candida la congresul PSD pentru funcția de președinte executiv sau secretar general: ”Pentru funcţia de preşedinte, nu şi nu îmi iau cuvântul”

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, că va candida la şefia Organizaţiei Bucureşti a PSD, dar nu şi la funcţia de preşedinte al partidului. Ea a menționat însă că va intra în cursa pentru funcția de președinte executiv sau de secretar general la congresul din februarie.

„Da, da, în această perioadă sunt alegeri la sectoare şi vom programa şi pentru Bucureşti. Da, cu siguranţă”, a spus Firea, înaintea şedinţei Biroului Permanent provizoriu al PSD, întrebată dacă va candida la şefia organizaţiei de Bucureşti a partidului.

Întrebată dacă va candida şi pentru o funcţie în conducerea PSD la Congresul partidului din luna februarie, ea a răspuns: „Pentru funcţia de preşedinte, nu şi nu îmi iau cuvântul”.

Ea a adăugat că nu este încă hotărâtă dacă va candida pentru funcţia de preşedinte executiv sau pentru cea de secretar general al PSD.

„Discutăm, discutăm, la preşedinte cu siguranţă nu, dacă cei care candidează la funcţia de preşedinte discută cu mine şi mă consideră o persoană potrivită pentru a fi într-o conducere colectivă nu ar trebui să spun nu”, a afirmat primarul general al Capitalei.

Firea a precizat că şi-ar dori să candideze într-un tandem, în cazul în care va lua această decizie, explicând că nu i se pare normal ca „numărul 2 să fie în contradicţie cu numărul 1”.

Citește și: Gabriela Firea și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de primar general al Capitalei: ”Am muncit de dimineața până noaptea. Familia nu m-a mai văzut, decât copiii în somn”

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Sa-i pui pe avarii distinsa doamna!

  2. Daca Amna Firea, cum reușiți să faceți față funcției de primar, de președinte executiv și de mama, sotie bla-bla?! Cum va împărțiți între toate astea?! Eu am un singur job de ,8 ore+ pauza de masa, petrec în trafic cca 3h zilnic și îmi văd copiii la cina, când schimb câteva cuvinte, fiind cu toții obosiți… Menționez că am copii peste 14 ani.
    Daca as fi avut a mia parte din banii familiei dvs, soția ar fi stat acasă să se ocupe de educația copiilor, nu vana funcții. De ce sacrificați educația copiilor dvs pt funcții și putere?!?