G4Media.ro

Filmările din Australia la „Ticket to Paradise” cu George Clooney şi Julia…

Filmările din Australia la „Ticket to Paradise” cu George Clooney şi Julia Roberts, oprite din cauza unui focar de Covid-19 / Valul Omicron va atinge vârful pe continent până la sfârşitul lunii ianuarie

Producătorii de la „Ticket to Paradise”, o comedie romantică produsă de Universal, au oprit filmările în Australia din cauza unui focar de Covid-19 în statul Queensland. Ca urmare a acestei întreruperi, protagoniştii George Clooney şi Julia Roberts s-au întors în Statele Unite, scrie News.ro, care citează Variety.

Filmările au început anul trecut, în mai multe locuri din Queensland. Potrivit informaţiilor din presa locală, filmările vor fi oprite pentru trei luni şi nu se ştie când vor fi reluate.

Regizat de Ol Parker („Mamma Mia: Here We Go Again”, „Best Exotic Marigold Hotel”) după un scenariu pe care l-a scris cu Daniel Pipski, lungmetrajul are în centru doi foşti soţi care se găsesc implicaţi într-o misiune comună: încearcă să îşi oprească fiica îndrăgostită să comită aceleaşi greşeli pe care ei le-au făcut în trecut.

Universal a programat iniţial „Ticket to Paradise” să fie lansat în cinematografe pe 30 septembrie 2022, dar studioul a amânat de atunci pentru 21 octombrie 2022. Cele trei luni de pauză vor determina schimbări şi pentru această nouă dată.

Autorităţile australiene au raportat, marţi, cel mai mare nivel de decese din stat în valul Omicron, cu 16 decese şi aproape 16.000 de cazuri noi. Dar cu niveluri ridicate de vaccinare (mai mult de 88% din populaţia de peste 16 ani a statului a primit două doze de vaccin), oficialii locali din domeniul sănătăţii raportează un număr scăzut de spitalizări. Experţii au estimat că valul va atinge vârful până la sfârşitul lunii ianuarie.

sursa foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. A adus djokovik pe ascuns niște virus și l-a împrăștiat.

  2. Cum așa? Că spuneau că au ținut pandemia sub control cu masurile lor naziste, și Djokovic pune în pericol toată țara (deși vaccinul nu oprește transmiterea)…

  3. Interdictie pe 3 ani!