G4Media.ro

FIFA şi UEFA suspendă cluburile şi echipele naţionale din Rusia din toate…

Sursa foto: UEFA / Facebook

FIFA şi UEFA suspendă cluburile şi echipele naţionale din Rusia din toate competiţiile / UEFA a rupt parteneriatul cu Gazprom

FIFA şi UEFA au decis luni, împreună, ca toate echipele ruse, fie echipe reprezentative naţionale, fie echipe de club, să fie suspendate de la participarea în competiţii, relatează News.ro.

Aceste decizii au fost adoptate astăzi de Consiliul FIFA şi de Comitetul Executiv al UEFA, respectiv cele mai înalte organe de decizie ale ambelor instituţii în astfel de probleme urgente.

Potrivit FRF, fotbalul este unit în deplină solidaritate cu toţi oamenii afectaţi din Ucraina. Ambii preşedinţi, FIFA şi UEFA, speră că situaţia din Ucraina se va îmbunătăţi semnificativ şi rapid, astfel încât fotbalul să poată fi din nou un vector de unitate şi pace între oameni.

O altă decizie anunţată astăzi, cu efect imediat, este faptul că UEFA a hotărât să încheie parteneriatul cu Gazprom în toate competiţiile. Decizia a intrat deja în vigoare şi acoperă toate acordurile existente, inclusiv UEFA Champions League, competiţiile UEFA la echipele naţionale şi UEFA EURO 2024.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a participat la şedinţa online de luni seară în calitate de membru al Consiliul FIFA, rol care îi oferă şi statutul de membru în Comitetul Executiv UEFA.

Sursa foto: UEFA / Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Trebuie luate masuri dure împotriva Rusiei, izolată complet din toate privințele. Măsurile vin f f f târziu și ezitante. Trebuie făcut ceva urgent , se pierd vieți omenești, se distrug familii , nu se pot găsi cuvinte ptr ce face Rusia în Ucraina.

    • Cu gașca lui. Problema e că mulți ruși îl aprobă și susțin, in loc sa iasă în stradă.

  2. Va participa Rusia la Cupa Mondială și în Liga Campionilor în format internațional Rusia – Belarus.

  3. Nu doar eu, toti cei 200 de romani care inca mai baga in seama fotbalul.

  4. Putin+Lukashenko=O