G4Media.ro

Festivalul Opera Copiilor revine după o absență de doi ani: activități pentru…

Festivalul Opera Copiilor revine după o absență de doi ani: activități pentru întreaga familie, în fiecare weekend, în perioada 1-26 iunie

După o pauză de doi ani, Festivalul Opera Copiilor revine la Opera Comică pentru Copii. Cea de-a șasea ediție a evenimentului dedicat Zilei Mondiale a Copiilor se desfășoară în perioada 1 – 26 iunie, în fiecare weekend, între orele 10-22, transmite Rador.

Programul cuprinde activități pentru întreaga familie, organizate la sediul instituției din Calea Giulești nr. 16, printre care se numără 40 de reprezentații în cele trei săli de spectacole, târg și zone de relaxare, pașaport de vacanță, jocuri și concursuri, dar și ateliere creative. Nelipsite sunt și atracțiile îndrăgite de toți copiii, precum Piscina cu bile, Trambulina OCC, Micul Arcaș, Circuitul OCC, Expressul OCC, Aventura Parc, Escape Room și VR Zone.

În plus, începând din această ediție există două atracții noi și răcoroase: Water Target și Water Zone.

Vizitatorii cu vârste de minimum doi ani au propriile obiective de care se pot bucura în voie, în Grădina OCC: Excavatorul, Motocicleta și Caruselul.

Anul acesta, în mod excepțional, din echipa festivalului face parte și un grup de refugiați din Ucraina, care va interacționa cu vizitatorii în fiecare weekend, la obiectivele din Grădina OCC.

Accesul în festival este gratuit, participarea la activități se face pe baza tichetelor cu valoare de 3 RON/bucata, disponibile la Magazinul OCC. Biletele pentru spectacolele incluse în festival se pot achiziționa în rețeaua bilete.ro.

Deschiderea oficială a Festivalului are loc marți, 1 iunie, la ora 10, urmată de o conferință de presă programată începând cu ora 15:30, în Foaierul Operei Comice pentru Copii, și adresată inclusiv Micilor Jurnaliști, care beneficiază de gratuitate la anumite obiective din festival, cu această ocazie.

Festivalul Opera Copiilor este deschis publicului între orele 10-22, în fiecare sâmbătă și duminică, până pe 26 iunie inclusiv.

Primul spectacol care se joacă în Festivalul Opera Copiilor este celebrul musical „Sunetul muzicii”, de Richard Rodgers și Oscar Hammerstein, în Sala Mare a Operei Comice pentru Copii.

Un alt proiect foarte apreciat de publicul OCC își reia parcursul în această vară. Aflat la a patra ediție, programul „Tabere Urbane de Vară la OCC” se desfășoară începând cu 7 iulie în curtea Operei Comice pentru Copii.

Proiectul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 7-12 ani, care vor să-și petreacă cel puțin câteva zile din vacanță departe de ecrane și în compania unor prieteni noi, în timp ce pregătesc un spectacol în timp record. Fiecare serie de tabără durează 4 zile, cu toate mesele incluse și 3 nopți de cazare la cort.

Activitățile oferite participanților sunt incluse în preț și cuprind toate atracțiile din Grădina OCC, rezervate în luna iulie exclusiv pentru copiii din tabără.

Cele 4 serii disponibile sunt programate astfel:

seria I: 7-10 iulie,
seria a II-a: 10-13 iulie,
seria a III-a: 19-22 iulie,
seria a IV-a: 22-25 iulie.

Numărul maxim de participanți/serie este 40, fiecare grup beneficiind de supravegherea non-stop a personalului specializat din echipa Operei Comice pentru Copii.

Sursa foto: Opera Comică pentru Copii / Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter