G4Media.ro

Festivalul Internațional de Carte Transilvania caută voluntari pasionaţi de cultură

Sursa foto: Pixabay

Festivalul Internațional de Carte Transilvania caută voluntari pasionaţi de cultură

Festivalul Internațional de Carte Transilvania (FICT) caută voluntari pentru organizarea evenimentului ce va avea loc în Piața Unirii, din municipiul Cluj-Napoca, în perioada 15-18 septembrie 2022, transmite Rador.

Astfel, organizatorii FICT caută oameni pasionați de cărți și lectură care vor contribui la o bună organizare a festivalului.

„FICT este mai mult decât un festival. Este o comunitate. Aici se întâlnesc în fiecare toamnă cititori, scriitori, editori și totul se învârte în jurul cărții și în jurul lecturii. Nu e minunat? E de-a dreptul magic, am putea spune! Nu ți-ar plăcea să presari și tu puțin praf magic peste acest eveniment? Dacă da, te așteptăm ca voluntar! Oricine dorește, e bine-primit și garantăm că va avea parte de o experiență minunată!”, au transmis organizatorii.

În calitate de voluntar, se cere să dai dovadă de seriozitate, de punctualitate și să ai un spirit de echipă dezvoltat. În schimbul muncii depuse în cadrul festivalului, voluntarii vor primi contract de voluntariat, premii în cărți, oportunitatea de a interacționa direct cu invitații FICT, diplomă de voluntariat și multe altele.

Cei interesaţi sunt rugaţi să își trimită CV-ul pe adresa transilvaniabook@gmail.com. În cazul în care vor fi selectați, aceștia vor fi contactați telefonic.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Zici ca lobbyu asta sinistru de il faci companiilor petroliere nu e ideologie? Esti sigura monica?

    Si asa arheologic vorbind cand a fost boom de co2 in atmosfera nu cumva a venit o exctinctie de proportii inainte de green? Sau aia ti-au scoso din powerpoint la meetingu de spalare pe creier?

  2. Pe zi ce trece , cultura si carte numai reprezinta asa de mare importanta. Din cauza Untold, manele, Electric Castle si alte mizeri promovate in tara asta. Ce mai coteaza cultura?