G4Media.ro

Federația Rusă se pregătește să anexeze oficial regiunile ucrainene. În Piața Roșie…

Sursa foto: Kremlin.ru

Federația Rusă se pregătește să anexeze oficial regiunile ucrainene. În Piața Roșie din Moscova au apărut ecrane video gigantice, cu panouri pe care scrie „Donețk, Luhansk, Zaporojie, Herson – Rusia!”

În Piața Roșie din Moscova au fost instalate ecrane video gigantice, cu panouri pe care scrie „Donețk, Luhansk, Zaporojie, Herson – Rusia!”, transmite The Guardian.

Moscova este pregătită să anexeze oficial o porțiune din Ucraina în urma unor așa-zise referendumuri care au fost denunțate de Occident.

Locuitorii care au fugit în zonele controlate de Ucraina în ultimele zile au povestit că oamenii au fost forțați să marcheze buletinele de vot în stradă de către funcționari ambulanți sub amenințarea armelor.

Șeful camerei superioare a parlamentului rus a declarat că ar putea lua în considerare încorporarea celor patru regiuni pe 4 octombrie, cu trei zile înainte de cea de-a 70-a aniversare a președintelui rus Putin, relatează Reuters.

Ministerul britanic al Apărării a transmis miercuri că președintele Vladimir Putin are în program să se adreseze vineri, 30 septembrie, ambelor camere ale parlamentului rus și ar putea folosi discursul pentru a anunța în mod oficial aderarea la Rusia a teritoriilor ocupate de ruși din Ucraina.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

8 comentarii

  1. Putin se va trezi din somn foarte curand…

  2. Rusii astia sunt exact ca si gandacii de bucatarie, super antipatici, strivesti din ei si tot apar si apar. Sca*rbele naibii

  3. Da, e șansa orcilor să scape de schizofrenic.
    Dacă o ratează, își merită soarta de carne tocată a la Himars .

  4. Urmam noi si Moldova daca in 2024 nu ii ejectam de la putere partidele cu propaganda nationalist-extremista si cele care folosesc intereselor Rusiei asa ca ….DESTEAPTA-TE ROMANE !!!!