G4Media.ro

FCSB, amendă de 30.000 de euro, plus sancțiunea de a disputa meciul…

sursa foto: Facebook

FCSB, amendă de 30.000 de euro, plus sancțiunea de a disputa meciul cu Viking Stavanger cu peluzele închise, din pricina comportamentului rasist al suporterilor

Comisia de Apel a UEFA a decis amendarea clubului de fotbal FCSB cu suma de 30.000 de euro şi l-a sancţionat să dispute meciul cu Viking Stavanger din play-off-ul Europa Conference League cu peluzele închise, din cauza ”comportamentului rasist al suporterilor”, relatează Agerpres,potrivit site-ului grupării bucureştene.

Incidentele reclamate s-au petrecut la partida FCSB – DAC 1904 Dunajska Streda (1-0), din manşa secundă a turului trei preliminar al competiţiei, din 11 august.

De asemenea, clubul nostru a fost amendat cu o sumă suplimentară de 15.250 de euro pentru alte incidente din timpul meciului, cum ar fi blocarea scărilor de acces în Peluza Nord, aruncarea de obiecte şi aprinderea de torţe.

Meciul cu Viking va avea loc joi, pe Arena Naţională, de la ora 21:30, în prima manşă a play-off-ului competiţiei.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Este incredibil. Ce_au scandat? Au numit pe careva negru?

  2. Rugăm redacția să explice ce înțelege prin rasism.

  3. Rasism înseamnă a-ți încuraja în mod zgomotos propria echipa.

  4. Romanii nu sunt xenofobi sau rasisti. Doar sa nu auda de vreun rom, ungur sau musulman. Bine probabil nici vreun hindus. In rest lacrima lu dumnezo

    • Adevar ai grait. Respect.

    • Corect ai grait!

  5. Becali machedonu rasistul care se crede mare Roman si Credincios discrimineaza pe toti . El ar fi trebuit suspendat de tot din fotbal cu clona lui de kakat .