G4Media.ro

FBI avertizează că sunt planificate proteste armate în 20 ianuarie, ziua când…

FBI avertizează că sunt planificate proteste armate în 20 ianuarie, ziua când Joe Biden va depune jurământul de președinte al SUA – CNN

Proteste armate sunt planificate în toate cele 50 de state și în Washington DC în zilele care vor preceda depunerea jurământului, pe 20 ianuarie, de către Joe Biden, anunță CNN, care citează documente interne al FBI.

Informația vine pe fondul tensiunilor din ultimele zile, marcate de asaltul unora dintre susținătorii președintelui în funcție Donald Trump asupra Capitoliului pe 6 ianuarie.

Având în vedere amenințările documentate de FBI, autoritățile statale și federale au luat mai multe decizii pentru prevenirea eventualelor violențe în SUA.

FBI arată în documentul citat că a identificat ”o grupare care le cere susținătorilor să participe la asaltul aspra unor clădiri care adăpostesc instituții guvernamentale din Washington și alte mari orașe. (Foto: Imagine de la asaltul asupra Capitoliului / Steven Portnoy – Twitter)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Interesant ca aparatulDeSecuritateNationala nu este de partea oamenilor care protesteaza impotriva tiraniei care distruge Sua dar protejeaza politiecienii tradatori si vanduti.

  2. Dar cei de la FBI au dormit in bocanci in ziua incidentelor de la Capitoliu sau au paralizat de frică la vederea tatuatului cu căciulă din blană de castor și coarne din plastic ?

  3. Protestantii isi dau seama ca Trump a fost furat la vot pentru ca este evident. Surprinzator este faptul ca nici Trump nu isi da seama cum a fost furat, desi inselatoria este simpla: votul prin corespondenta. Adica nu pot intra cu mamaie in cabina de vot sa o ajut sa voteze, dar daca solicit vot prin corespondenta, votez cu cine vreau, ea doar semneaza. In realitate, serviciile stiu ca sunt persoane care nu au votat vreodata si aleg un numar suficient dintre acestea „sa voteze” prin corespondenta pentru a inclina balanta in directia dorita.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.