G4Media.ro

Fără precedent: Şefa TVR a refuzat să răspundă la întrebări în Parlament…

Fără precedent: Şefa TVR a refuzat să răspundă la întrebări în Parlament în scandalul „cap de porc” şi apoi a fugit de ziarişti

PSD a făcut scut marţi în Parlament în jurul şefei TVR, Doina Gradea, care fusese invitată în Comisia de cultură să dea explicaţii în scandalul „cap de porc”. La propunerea deputatei Diana Tuşa, majoritatea PSD-ALDE a decis ca parlamentarii să nu aibă dreptul de a-i pune întrebări lui Gradea. Parlamentarii opoziţiei au plecat din sală în semn de protest.

Gradea şi-a citit punctul de vedere de pe foaie, potrivit HotNews.ro, şi a spus că „Mi-am cerut scuze. Este o uzanță în media să-și aloce porecle”. Ea l-a acuzat pe Pătraru că ar fi şantajat-o să-i prelungească contractul.

Gigel Știrbu, preşedintele Comisiei de cultură, a anunţat că îl va invita săptămâna viitoare pe Dragoș Pătraru.

Parlamentarii au acuzat PSD de atitudine „comunistă” şi „bolşevică”. „Ce au făcut colegii noştri – v-au creat un mare deserviciu. (…) Maniera prin care au folosit majoritatea în a bloca audierea dvs. nu va face decât să ridice încă un semn de întrebare asupra activităţii Televiziunii Publice”, a spus Ştirbu, citat de Agerpres.

Mai mult, după ce simulacrul de audiere s-a încheiat, Doina Gradea a refuzat să le răspundă şi ziariştilor care o aşteptau pe hol, plecând rapid din Parlament.

Reamintim că Dragoş Pătraru a făcut publice înregistrări în care şefa TVR îi insultă pe reporteri, numind o angajată TVR „cap de porc”. În aceleaşi înregistrări, Gradea apare enervată de faptul că un reporter TVR a îndrăznit să îi adreseze întrebări Gabrielei Firea.

Foto: Doina Gradea îşi citeşte depoziţia de pe foaie în Parlament (sursa: captură Facebook)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

11 comentarii

 1. Jos mafia nomenclaturista! Jos PSD!

 2. Nu prea inteleg titlul: „Şefa TVR a refuzat să răspundă la întrebări in Parlament” ?

  Din moment ce ” La propunerea deputatei Diana Tuşa, majoritatea PSD-ALDE a decis ca parlamentarii să nu aibă dreptul de a-i pune întrebări lui Gradea”, la ce intrebari sa raspunda sluga Gradea?

 3. limbajul suburban specific mai ales acestor personaje lipsite de cultură care conduc astăzi țara a devenit un lucru comun. Lipsiți de cultură și de cultură politică se manifestă ca niște argați. Dar nu sunt ei de vină ci cei care au hotărât ca ei să hotărască destinele României. Nu numai votanții lor dar și cei care nu au mers la vot.
  Nu știu cine ar putea pune ordine în aceste instituții subvenționate de la stat deci din banii noștri. TVR, Primăriile de sector sau primăria capitalei.

 4. Știe cineva cine-i domnul de lângă Gradea?

  • Presupun ca avocatul

  • Mulțumesc. E avocat, știu sigur, voiam să știu și numele.

  • Alexandru Dumitrescu – Oare sunt un porc

 5. Interesant

  „Gradea şi-a citit punctul de vedere de pe foaie”

  Inca ceva in comun cu Docila.

 6. Atunci la ce a mai venit doamna în cauză? Că putea la fel de bine să posteze un filmuleț pe Youtube (și să dezactiveze secțiunea de comentarii).

  În altă ordine de idei, toți parlamentarii care vin cu astfel de propuneri precum Diana Tușa trebuie ținuți minte; un site, o listă actualizată cu individul/individa, inițiativa, contextul și linkuri către articole din presă, pentru fiecare astfel de mizerie pe care și-o permit. Iar în campanie tragem linie și acordăm medaliile. Așa, pentru aducere-aminte și pentru o Românie mai curată…

 7. Culmea e ca ea are cap de porc:)