G4Media.ro

Familiile militarilor ruşi, evacuate din orașul ucrainean Melitopol după ofensiva ucraineană

Sursa foto: Captură Google Maps

Familiile militarilor ruşi, evacuate din orașul ucrainean Melitopol după ofensiva ucraineană

Primarul pro-ucrainean din Melitopol, Ivan Fedorov, susţine că familiile militarilor ruşi au început să fie evacuate din oraș, potrivit Rador. „După munca activă de săptămâna trecută a Forțelor Armate ale Ucrainei, militarii ruși au început să-și scoată familiile din Melitopol. Vedem foarte bine acest lucru” – a scris Fedorov pe Telegram.

Totodată, primarul a confirmat că, după bombardarea de către ucraineni a mai multor poduri din regiunea Herson, „conducerea” locală a ocupanților a început să se retragă la Melitopol.

Între timp, ocupanţii ruşi au intensificat verificările pe care le fac pe la casele oamenilor în căutarea sabotorilor. Primarul mai susţine că ruşii au recurs inclusiv la o „filtrare în masă” a populaţiei din Melitopol, oamenii fiind interogaţi chiar şi pe stradă.

Ukrainska Pravda aminteşte că, pe 9 august, Administrația Regională de Stat Herson a raportat că familiile militarilor ruşi au început să fie scoase din Hersonul ocupat, după o nouă lovitură a Forțelor Armate ale Ucrainei asupra podului strategic „Antonibski”. Pe 12 august, un consilier al primarului din Mariupol a raportat că familiile militarilor ruși au fost evacuate din zona de coastă a orașului ocupat Mariupol, după o serie de explozii la un aerodrom din Crimeea.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Da sluga de corupti si tot rusii ataca Crimeea! Gicu sluga PSD, și a AUR, adică sluga corupților îs tradatorilor care jefuiesc România de 33 de ani! Cancerul sa îți mănânce copii!

  2. Ce frumos, veniseră și familiile! Rușii nu sunt in stare de nimic, ii invidiază pe alții și se duc peste ei sa le ocupe casele.

  3. urmeaza crimeea…💥💥💥💥🚀🚀🚀🚀🚀🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦

  4. Hai ca vine evacuarea fortata pe baza de HIMARS 🚀🚀🚀

  5. Bugetarul,un vierme rusesc care suge…din democrație pe bani cinstiți și denigrează civilizația pe ruble! Vorba celui de mai jos….sa ți manance cancerul familia si sa te tratezi la Moscova! Aurar nesimtit ce ești!

  6. Bugetarul,un vierme rusesc care suge…din democrație pe bani cinstiți și denigrează civilizația pe ruble! Vorba celui de mai jos….sa ți manance cancerul familia si sa te tratezi la Moscova! Aurar nesimtit ce ești!