G4Media.ro

Familie de români a cărei mașină a luat foc pe autostrada M1…

Sursa Foto: G4Media

Familie de români a cărei mașină a luat foc pe autostrada M1 din Ungaria, salvată din autovehicul de către agenți fiscali

O familie de români care se afla pe drum cu destinația Austria a fost salvată teafără dintr-o mașină cuprinsă de flăcări pe autostrada M1 din Ungaria, de către agenți fiscali aflați în apropiere, a transmis Administrația Națională Fiscală și Vamală (NAV), sâmbătă, către Agenția ungară de presă MTI, citată de Rador.

Potrivit comunicatului, părinții și cei doi copii mici călătoreau spre Austria atunci când din mașina lor a început să iasă un fum dens, iar mai apoi aceasta a luat foc. Cei trei agenți fiscali ai NAV au mutat copiii și mama în mașina lor de serviciu, apoi i-au escortat într-un loc sigur și s-au străduit să îl liniștească pe tatăl care a încercat să salveze obiectele de valoare din mașina care ardea. Potrivit informării, în urma incidentului, tronsonul de autostradă afectat a fost închis până la sosirea pompierilor.

În câteva minute au sosit și pompierii militari din orașul Mosonmagyaróvár din apropierea graniței cu Austria și s-au apucat de stingerea incendiului. În comunicat s-a menționat, de asemenea, că mai mulți angajați ai NAV au participat la instruiri specifice polițiștilor și au învățat să acorde și prim-ajutor unor victime.

Agenții fiscali care participă la astfel de formări o fac în mod voluntar, pentru a putea acționa și în situații de urgență, s-a mai precizat în comunicat.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...