G4Media.ro

EXCLUSIV Transelectrica: După o analiză juridică, vor fi dispuse măsurile necesare. Plus:…

Foto: Edupedu.ro

EXCLUSIV Transelectrica: După o analiză juridică, vor fi dispuse măsurile necesare. Plus: Dovezile falsului diplomei de inginer din cel mai mare scandal al studiilor de pe piața energetică românească

Transelectrica a anunțat pentru Edupedu.ro că, “după o analiză juridică riguroasă, în cel mai scurt timp posibil, vor fi decise și dispuse măsurile necesare” în cazul fostului șef al companiei, Marius Dănuț Carașol. Gigantul energetic a confirmat în exclusivitate pentru Edupedu.ro că diploma de la dosarul de personal al lui Marius-Dănuț Carașol are aceeași serie cu diploma pe care Edupedu.ro o publică mai jos. În paralel, Ministerul Educației a comunicat, la solicitarea Edupedu.ro, că “diploma de inginer cu seria D numărul 0286614 nu există în baza de date, nefiind tipărită”.

Amintim că președintele Transelectrica, Marius Dănuț Carașol, a fost revocat în această dimineață atât din funcția de președinte al companiei, cât și din poziția de membru al directoratului Transelectrica, după ce Edupedu.ro a dezvăluit falsul din CV-ului acestuia.

Compania Transelectrica a răspuns pentru Edupedu.ro, întrebată dacă va merge în instanță împotriva fostului director al companiei pentru fals în acte și salarizare conform unor studii pe care nu le are, următoarele: “Conducerea Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA va întreprinde toate demersurile în vederea protejării intereselor societății, cu respectarea și aplicarea tuturor prevederilor legale care se impun în această situație. După o analiză juridică riguroasă, în cel mai scurt timp posibil, vor fi decise și dispuse măsurile necesare.

Atât conducerea executivă, cât și conducerea neexecutivă a Companiei tratează cu prioritate rezolvarea acestei situații, astfel încât prestigiul și interesele Transelectrica, societate de strategică pentru România, să nu fie prejudiciate“.

Întrebată dacă diploma de inginer diplomat depusă de Carașol ca angajat are seria D, 0286614, Transelectrica a răspuns, pentru Edupedu.ro: “La dosarul de personal al domnului Marius-Dănuț CARAȘOL este depus în copie un exemplar al diplomei cu seria D 0286614“.

FOTO Diploma falsă depusă la dosar de fostul șef al Transelectrica

Răspunsul Transelectrica la solicitarea Edupedu.ro reprezintă prima confirmare oficială a faptului că documentul de mai jos este actul prezentat de Marius Dănuț Carașol la angajare.

 

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

32 comentarii

 1. Creka tre’ sa-mi scot diploma de la naftalina – daca se mai elibereaza multe posturi de falsi directori la stat poate prind si eu un loc.
  Curtea de Conturi ma intereseaza.
  Sa schimbe legea si sa le dea voie si licentiaților in arta sa poata sa aplice. Mie-mi plac pozele cu bani – mai ales daca par reale.

 2. Hai sictir cu „masurile de rigoare”
  Adevarul e ca, daca Dragnea v-ar fi ordonat sa-l puneti sef pe paznicul de la ferma de porci a lu’ fii-su, pe ala l-ati fi pus fara sa cracniti, chiar de-ati fi stiut ca nu are decat 4 clase si de 3 ori a ramas repetent.
  Acum, ca sultanul a ajuns dupa gratii si dupa ce journalistii v-au facut voua munca descoperind diploma falsa, va perindati toti pe la TV laudandu-va cu masurile pe care le veti lua.
  Corect ar fi ca cel putin Inca 5 persoane de pe scara ierarhica sa fie demise ca sa mai spalati, cat de cat, mizeria si rusinea.

  • Exact, si eu sunt mirat ca nu se vorbeste cine l-a angajat a cui pila este. Extraordinar, totTeleormanul s-a mutat in bucale.

  • Este omul lui Badalau si e pus pe functie in 21 dec.2018 la doua saptamani dupa ce Badalau preia functia de ministru al Economiei..Pe Badalau il cunoasteti,e mare scamator in PSD.Bineinteles ca lui Badalau nici gura nu-i miroase.Cred ca l-a pus acolo la ordinul lui Dragnea.

 3. Acesti PSDisti analfabeti care ne conduc!
  Hai Romania sa iesim la VOT si sa curatam TARA de aceste mizerii politice!

 4. HAI SICTIR DE JEGURI ALE PSDRAGNEA! HAI SICTIR CU TOT CU CARASOL SI BADALAU AI VOSTRI! CA BADALAU A STIUT PE CINE PUNE IN FUNCȚIILE ASTEA! HAI SICTIR SI LA DANCILA! HAI SICTIR LA TOATĂ CIUMA ROȘIE! ASTEPT CU INTERES SĂ VĂ DUCEȚI DRACULUI CU TOȚII DIN PSD! LA GROAPA DE GUNOI VREAU SĂ VĂ VĂD PE TOȚI! PAS CU PAS DE JIGODII COMUNISTE!

 5. Brutărie, ceva? Daca se poate pe repede înainte.

 6. Ce imbecil !!!
  Individul nu a vazut in viata lui cum arata o diploma de inginer originala de la UPB.
  Daca vedea, stia ca nu sunt scrise cu CARIOCA (ma rog, marker mai nou…)
  Si probabil a dat si bani grei pe ea.
  Acum va fi biletul lui de acces spre Rahova…

  • UPB? Colo unde a fost rector Abramburica si apoi pupilul ei Costoiu?
   Este foarte posibil ca falsul sa-l fi scris ea personal!

 7. Si ce o sa faca omul la intalnirea de 30 de ani !? Adica mai are voie sa mearga !?

 8. Ieri 19 aprilie am vazut 2 oglinzi: oglinda PSD – ului, care este acest nemernic instalat în funcție de către partid, si oglinda societății civile, a oamenilor cinstiti din această tara: Laura Codruț Kovesi.

 9. Acest individ este oglinda perfecta a PSD – ului. Astfel de oameni sunt in PSD si astfel de oameni sunt plantati in funcții publice, pe banii nostri. O altă oglinda am vazut ieri: Laura Codruța Kovesi, care reprezintă oamenii simpli din această tara, care vor in funcții publice oameni cinstiti, onesti, profesioniști, cu simțul responsabilității.

 10. Partea II. Baraca din poveste . În provincie. Moldoveanu fu tătuc si conduse mai demult … dar nu prea demult se stie că acum câteva zile fu un alt tătuc oltean ce era doar electrician … mare ştab cu funcție pus politic de marele giurguvean. Alt oltean tătuc tăcut lucră-n liniste cu frică cu micuțul prahovean…cu cenuşăresele lor dragi. Una care ce cu Spiru face si desface firu. Studiase acolo fata sa gestioneze… doapa … o hârtie două trei că primise de la ei o zi două sau trei… Cu un lins de clante reci la tătucul moldovean si oltean si prahovean obținu un post călduț la baraca dintre meri. Alte două orfeline tot cenusarese se cuvine să arate cât de bine stiu ele să dea cu mătura si să steargă praful bine cele două bubuline . Când fuseră solicitate să umble să facă toate pentru toți tătucii lor execută fetele numai ca marionetele. Slugi slugute si slugoi toți pentru tătuci se-agită că doar de-asta au fost pusi în baraca cu pricina. va urma.

 11. Partea III. Provincialii din baracă. Moldoveanu cu cohones tot bazat pe omul lui ca si toți ceilalți din casă se întreabă cu dispreț. Cum de a gândi încearcă unii ca sa-i tulbure liniște , cenusarese si slugoii toți ai lui? Poate n-a visat cohones mic la cap mare la trup că din toată bătălia va rămâne cu-n nimic. Cum gândea el că se poate ca cenusaresele să se angajezee toate fără să plătească preț? Cu hârtia, cu cenusa si cu praful din birou se avântă ele toate mai slujind la câte-un bou. Mare fală mare zor robotesc prin curtea toată mai că nu se plictisesc. Iar micuțul din ogradă cântă -n strună tuturor ca să -i meargă si lui bine, iaca plimbă pe bondoacă cu masina statului si-o mai duce pe uscată la slujit tătucului. Si cenusareasa hâdă se agită cu agenda tot prin curtea cu cenusă din grădina omului.

 12. Partea IV. Provincialii din baracă la ph în poartă. Ploiesteanu si olteanu se-aşezară pi piluțä pi piluțä cheliuță moldoveanu si făcură planuri multe cum să facă cum să dreagă să culeagä via-ntreagă. Iaca structurii sunt gata numai buni de vin la tata că el dă la toți cu litru. Iată vin cenusaresele toate 3 ca să slujească la tătucul împărat că doar el le-a angajat. Ordonă la toți să facă s-angajeze câte-o fată toate bune la slujit pentru omu fericit. Una e cu maturică alta dă cu spor cu mopu alta are drujba-n acte ca sa taie-n varf si pomu. Şi-un micuț supraveghează toate câte învârtesc cele 3 cenusarese pentru a-l lor tătuc suprem vorba aia la cherem. va urma cu amănuntul că poate le sare untul.

 13. Partea V. La baraca din PH. Pe tarlaua lui tătuc stau cenuşăresele toată ziulica mare se-vârt prin curtea mică ca si cum ar fi muncite. Munca grea nu e-n baracă ci acasă la tătuc că doar el a avut planuri pentru bătrânețea lui. Pi piluță cheliuță avu mari nevoi la muncă cine să îi slugărească la o casă ş-o viluță? Pot cenuşăresele curățenie să facä pe la casa lui tătuc că vorb-aia odihnite toate 3 de atâta stat la curte si cu 2 3 hârtii nu contează intr-o zi. O cenuşăreasă micä mică slăbănoagă mică arhivează si sortează toate hârtiuțele si mai pleacă-ntr-o plimbare zice ea cu treabă multă ca să şteargă praful bine în viluță. Aia doapă se dă şefă țuguiază buzele ea crezând că-i interesantă îsi dă multe aere. Aere de găinuşă că doar e la curte bre pe tarlaua si baraca lui micuțul prinț al ei. Pleacă doapa oricând vrea unde vrea cu cine vrea că nu are evidență nici la timp nici la program face ea pe şefa mare la micuțul prahovean. Coana mare-ambițioasă nu se lasă mai prejos e si ea cenusarese că e rudă omului omului tatucului. Şi-i aşa de mândră toată de realizarea ei cine unde-a pomenit să lucreze la baracă. E baraca omului. va urma cu date fapte poate şoapte până când s-or cutremura modoveanu prahoveanu si olteanu aşa cum a fost zburat ăla mare electricianu.

 14. Partea VI. La baraca tătucului moldovean undeva in ph la micuțul prahovean. Pentru țărăncile de la baracă. Spuse Veorica /orice om îi este frică\ cenuşăreselor. Vă scufundați cu tătucii voștri toți. Si olteanu-i implicat dar cu electricianu preferat săltat e tare alambicat că in spatele-i mulți s-au aflat si multe hârtiuțe s-au semnat si e foarte complicat.

 15. Partea VII. La baraca lui şef tătuc multe rele s-au făcut la. A făcut si-a desfăcut chiar prea des fiind jupân angajări cu zecile de anu trecut încoace a curs gârla de piluțe la piluță cheliuță. Cu ambiția-i prostească pus-a gând rău unora ca să demonstreze numai cât mare este el. Nea Dorel ăsta de-i spune ceo în pielea lui să nu uite că în toate vine si răsplata lui că s-au strâns destule fapte care sunt de urmărit. În duet cu electricianu s-au urzit multe belele că vorb-aia dacă poate face binele prin rele. Numai că mizeria nu o poți sub preş bäga că se vede si miroase toată situația. Oltenaş cu părul creț cum de-o fi el natăfleț că vorb-aia are carte are parte dar îi strică execută cu o frică ordine de la tătuc cu care a angajat si-a semnat si-a contractat fară jenă cu tupeu că puterea te îmbată de îți ia chiar mintea toată. Să vă treceți toți în cv calitatea specială de slugă obedientă si stăpânul căruia îi veți sluji cu angajament si devotament. va urma cu dat pe față toate învârtelile unor şmecheri din sistem.

 16. Moldoveanu de vn e tătucul si stăpânul si-are 3 sluguțe blânde 3 cenuşărese hâde. Oltenaş de ot cu părul creț lucrător disciplinat răsplătit cu funcțioară pe la sucursală si un prahovean micuț pus pe-un post călduț călduț acolo printre livezi cu cenuşărese trei. Trei codoaşe si sluguțe dau cu maturica-n curte la cei 2 tătici supremi moldovean si prahovean. Țigărele cafeluțe lucră ele toată ziua că vorb-aia e tătucul care le ține pe toate. Si le plimbă si micuțul dacă vrea ştie că poate că le este şef la toate.

 17. Va urma la dna pentru toți curați ca lacrima care n-au mâncat nici prazu si le e curat obrazu. Nume fapte si hârtii si denunțuri vor veni īntr-o zi.

 18. CÂȚI ŞOFERI ARE UN CEO?

 19. CAT IA UN ‘INTERLOP’ PARA NDARAT DIN CONTRACTE SI CAT IA PE FIECARE ANGAJARE?

 20. ELIMINARE PSD SI P.C.R.

 21. AFARĂ CU TOTI BORFASII DIN INSTITUTIE!

 22. LUAM CU DNA SI BORFASII CAPUŞE DE LA PENSIE. GASIM SI N GAURA DE SARPE.

 23. 1. UNDE L A PITIT PSD PE CARASOL?
  2. CE MAI CAUTĂ PILELE/CUNOSTINTELE/RELATIILE LUI CARASOL IN INSTITUTIE ADICA TOTI CEI ADUSI DIN 2018 SI PANA IN 2019?
  3. DE CE TOATE REGULILE STRICTE DE DISCIPLINA SE APLICA DOAR IN SEDIUL DIN OLTENI?
  4. DE CE TOATE REGULILE DE DISCIPLINA NU SE APLICA IN MOD EGAL PENTRU TOTI?
  5. DE CE S-AU FACUT PRESIUNI ASUPRA ANGAJAȚILOR CA SA SEMNEZE LISTE CU PLECARI VOLUNTARE?
  6. DE CE S-AU FACUT PRESIUNI SI AMENINTARI DE PIERDERE A JOBULUI PENTRU CEI CARE AU VECHIME CU SCOPUL DE A VACANTA POSTURI SI A ADUCE CUNOSTINTELE PSD PENTRU ANGAJARE?
  7. DE CE S A FACUT CCM SI S AU ADAUGAT ARTICOLE PENTRU A FAVORIZA CLIENTELA POLITICA? O INTELEGERE INTRE CEO SI SINDICAT?

 24. 8. DE CE N A EXISTAT UN CONTROL AL ANGAJARILOR SI S-A PERMIS CA ACESTEA SA SE FACA CU DEDICATIE PENTRU CLIENTELA PSD?
  9. DE CE IN MAJORITATEA CAZURILOR DE ANGAJARE TREBUIA SA CASTIGE CLIENTELA PSD?
  10. DE CE S-AU DAT SUBIECTELE INAINTE DE EXAMENE CELOR CARE TREBUIAU SA OBTINA POSTURILE RESPECTIVE?
  11. DE CE IN ORICE SITUATIE AU FOST FAVORIZATE CUNOSTINTELE PSD?
  12. DE CE AU PUTUT SALARIATII SA-SI ANGAJEZE ORICE RUDE AU DORIT PE CRITERIUL CLIENTELAR POLITIC PSD SI BAZANDU-SE PE FAPTUL CA OBTIN POSTURILE?
  13. DE CE AU PUTUT SALARIATII SA-SI ANGAJEZE FAMILIILE PENTRU CA AU CUNOSTINTE PSD SUS PUSE?
  14. DE CE AU DECONTAT ORICE SI S-AU DELEGAT ORIUNDE NUMAI SALARIATII CU BAZE/CUNOSTINTE PSD?
  15. DE CE S-AU ATRIBUIT MAJORITATEA CONTRACTELOR DE SERVICII SI ALTELE CU DEDICATIE PENTRU FIRME CE APARTIN CLIENTELEI PSD?
  Ş.A.M.D?

 25. 16. DE CE SE MODIFICA STRUCTURILE COMPANIEI IN FUNCTIE DE INTERESELE POLITICE?
  17. DE CE SE INFIINTEAZA SI SE DESFIINTEAZA STRUCTURI PENTRU DIFERITI SMECHERI CU INFLUENTA POLITICA?
  18. DE CE POATE UN CEO SA ANGAJEZE PE ORICINE DORESTE PE CRITERII PCR, CEO CARE N-A FOST IN STARE SA-SI SCRIE SINGUR UN DOCUMENT LA PC.
  19. DE CE SE MODIFICA CCM DUPA BUNUL PLAC AL CEO CU SCOPUL DE A IMPIEDICA SAU AJUTA PE UNII SAU PE ALTII SA ACCEADA SAU SA OBTINA POSTURI BUNE?
  20. DE CE S-AU TOT INVENTAT SPORURI PENTRU UNII SI DE CE S-AU PLATIT DIN BANI PUBLICI MASTERE SI DOCTORATE?
  20. DE CE S-AU TOT ORGANIZAT CURSURI LA MUNTE SI LA MARE PENTRU CEI CU FUNCTII BUNE SI CU TRECERE LA PARTID SI SEFI?
  21. DE CE S-AU FACUT ANGAJARI PE BANDA RULANTA IN PERIOADA 2018 -2019 CAND LA INVESTITII N-AU EXCELAT?
  22. Ş.A.M.D?

 26. FITI VOI HIENE POLITICE IN MOD CONTINUU SI VETI VEDEA CUM AJUNG PE MASA DNA CONTRACTELE CU CARE VA MANDRITI SI DOSARE CU ANGAJATII DIN ULTIMII 2 ANI.

 27. 22. DE CE SINDICATELE CARE AR TREBUI SA SUSTINA IN MOD REAL SALARIATII, AU PACTIZAT CU POLITICUL?
  23. DE CE SINDICATELE FAC JOCURILE MIZERABILE ALE CONDUCATORILOR INSTITUTIILOR PUBLICE, IN PRIMUL RAND SI ABIA APOI ARUNCA RESTURI SI FRIMITURI ANGAJAȚILOR?
  24. DE CE SINDICATELE FAVORIZEAZA PILELE CUNOSTINTELE RELATIILE PE CRITERII POLITICE CAND TOTI AR TREBUI SA FIM TRATAȚI IN MOD EGAL?
  25. DE CE SE INTOCMESC CONTRACTE COLECTIVE DE MUNCA, DACA NU SUNT RESPECTATE ARTICOL CU ARTICOL IN MOD EGAL PENTRU TOTI?
  26. DE CE LA INTOCMIREA CONTRACTELOR COLECTIVE NU SE CERE PAREREA ANGAJAȚILOR, CI DOAR A REPREZENTANȚILOR SINDICALISTI CARE IN REALITATE FAC JOCUL PERFID AL CELOR DIN CONDUCEREA INSTITUTIILOR PUBLICE
  27. DE CE SUNT TINUTI IN BRATE MULTI HABARNISTI, IAR ALTII CARE AU APTITUDINI SUNT PUSI LA ZID PE ACELEASI CRITERII POLITICE, CUNOSTINTE SI RELATII?
  28. DE CE SUNT INCOLTITI CEI CARE AU CEVA DE SPUS IN FAVOAREA ADEVARULUI SI NU FAC JOCURILE MURDARE ALE MAJORITATII POLITICE?
  29. DE CE INTOTDEAUNA CEL MIC IN FUNCTIE TREBUIE SA FIE INTR-O PERMANENTĂ OBEDIENȚĂ SI ANGAJATII ‘MICI’ NU SUNT LĂSAȚI SA-SI DEZVOLTE PERSONALITATEA?
  30. DE CE VOI CEI CU FUNCȚII ‘IMPORTANTE’ IN IMAGINATIA VOASTRA AVETI FALSA IMPRESIE CA SUNTEȚI MAI PRESUS DE TOT SI TOATE?
  31. DE CE VOI CEI CU FUNCTII ‘IMPORTANTE’ IN FANTEZIA VOASTRA GĂUNOASĂ AVETI IMPRESIA CA PUTEȚI UMILI, AGRESA, PRESA, INTIMIDA, ABUZA, ŞAMD DOAR PENTRU FAPTUL CA CINEVA DIN CERCUL PUTRED IN CARE VĂ INVÂRTITI V-A ARUNCAT IN VÂRFUL PIRAMIDEI?
  32. DE CE TRATATI CU SUPERIORITATE PE CEI SUBORDONATI CÂND VOI ÎNȘIVĂ NU MAI SUNTEȚI OAMENI DIN MOMENTUL IN CARE V-AȚI COCOȚAT IN VÂRF PRECUM MAIMUTELE?
  33. DE CE AVETI TENDINTA DE ABUZA DE FUNCTII PENTRU A VA OBTINE PERMANENT AVANTAJELE SI DEVENITI NEPASATORI LA DOLEANTELE CELOR DIN JUR?
  34. Ş.A.M.D?

 28. EI VEDEȚI, DIN TOATE ACESTE MOTIVE SI MULTE ALTELE IN PLUS, NU MERG LUCRURILE IN ȚARA ASTA! PENTRU CA MAJORITATEA UNORA DINTRE CEI ENUMERAȚI MAI SUS, AVEȚI IMPRESIA CĂ VI SE CUVINE TOTUL, V-AȚI NĂSCUT CONVINȘI CĂ OCUPAȚI LOCURILE CU CARE AȚI VENIT DE ACASĂ, CĂ AȚI MOȘTENIT FUNCȚII SI AJUNGEȚI SĂ PUNEȚI STĂPÂNIRE PE TOT CE NU VĂ APARȚINE ÎN REALITATE. VĂ ILUZIONATI CĂ SALVAȚI ROMÂNIA, CĂ FACEȚI LUCRURI MĂREȚE SI DE FAPT SUNTEȚI LA FEL DE MICI CA ORICE OM NEINSEMNAT CARE TRECE PE LÂNGĂ VOI IN FIECARE ZI. PATETICI SI PENIBILI DE MÂNDRI SUNTEȚI GANDINDU-VĂ LA POTENȚA FINANCIARĂ PE CARE AȚI ACUMULAT-O PE SPINAREA STATULUI SI SIGURANȚA CU CARE TRĂIȚI, CU IMPRESIA RIDICOLĂ CĂ PUTEȚI CUMPĂRA ORICE SI PE ORICINE PENTRU A VĂ RIDICA SUS ÎN VARFUL DE NEATINS. CA DE PE EVEREST PRIVIȚI PE TOȚI CU SUPERIORITATE CARE, DE CELE MAI MULTE ORI AJUNGE SĂ VĂ DOBOARE SI PE VOI! INDRAZNITI SĂ CREDEȚI!

 29. Caraşoale unde cariciu meu esti frate? Il cauti pe zDracnea? Va bag pe toti langa zdranganel al vostru. Zornaie toate bratarile. Se aude?