G4Media.ro

EXCLUSIV Noul avocat al României în speţe de sute de milioane de…

EXCLUSIV Noul avocat al României în speţe de sute de milioane de euro este jucător la pariuri sportive. Agentul guvernamental pe lângă Curtea Europeană de Justiţie a câştigat bani din pariuri cât era inspector la Consiliul Concurenţei

Costin-Radu Canţăr, noul agent guvernamental al României pe lângă Curtea de Justiţie a Uniunii Europene, a declarat în 2017 că a jucat la pariuri sportive şi a câştigat aproximativ 3.000 de lei, potrivit declaraţiei sale de avere. El a jucat la pariuri în timp ce îndeplinea funcţia de inspector la Consiliul Concurenţei, o instituţie-cheie a statului român care analizează modul în care companiile respectă legislaţia pe concurenţă. Din noua sa funcţie, Canţăr va reprezenta interesele României în procesele cu Comisia Europeană în procese de sute de milioane de euro.

Reamintim că Răzvan Horaţiu Radu a fost înlocuit miercuri de premierul Viorica Dăncilă, după 11 ani ca agent pe lângă CEDO şi CJUE, cu un tînăr fără experienţă la acest nivel, apropiat de Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda.

Costin-Radu Canţăr, inspector la Consiliul Concurenţei, a picat în 2016 un examen de intrare în Ministerul de Externe. El este fiul unei foste judecătoare la Înalta Curte şi al editorului unui ziar local apropiat de PSD, unde a scris în trecut şi Lia Olguţa Vasilescu.

Surse politice au declarat pentru G4Media.ro că decizia de schimbare a lui Răzvan Horaţiu Radu nu are semnăturile cerute de lege.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

7 comentarii

  1. „Reamintim că Radu a fost înlocuit miercuri…” – propozitia nu e clara. Ar trebui sa puneti numele intreg al celui care a fost inlocuit si al celui cu care a fost inlocuit, chiar cu riscul repetitiei. „Radu” poate fi oricare dintre ei si duce la confuzia cititorului.

  2. Ne-am dat draq …

  3. In curand o sa-si angajeze Olguta toate neamurile la Laserul de la Magurele .. ca poate

  4. Va fi agent la CJUE in procese de sute de mil euro? Horatiu a fost, simultan, agentul Romaniei si la cjue si la cedo? Doua subiecte care atesta cat de incompetenti sunteti. Documentati va macar, daca subiectul tratat va este atat de strain.

  5. Mama d nului Cantar se poate verifica a fost sef de cabinet a senatorului Predescu Ion din partea Psd Dolj pana cand acesta a ajuns judecător la CCR. Anii 1993 -1995.

  6. Asta-i bun! Are bani sa parieze sau ii da dancila?!

  7. Canțăr Jr este fiul lui Canțăr Mircea, obscur scribălău sportiv și agricol până în 1989 la ziarul „Înainte”, organ local al PCR. Imediat după 1989, politrucii de la „Înainte” – Lupescu și Canțăr – au schimbat numele ziarului în „Cuvântul libertății”, continuându-și nestingheriți activitatea de propagandă comunistă în cel mai roșu județ al României. Deși nu este cumpărat de nimeni, ziarul trăiește de 30 de ani din contracte de publicitate cu instituțiile de stat locale. Influența lui Canțăr Sr este mare, după cum se poate constata din succesul anonimului său fiu.