G4Media.ro

EXCLUSIV Mitul Matematicii grele din România – Profesor în SUA: Percepția că…

EXCLUSIV Mitul Matematicii grele din România – Profesor în SUA: Percepția că elevii români învață mai mult decât americanii este o prejudecată

Conținutul matematic, volumul de informații, nivelul cerințelor la clasă “sunt mai extinse și mai variate în SUA”, decât în România. Verdictul vine de la Manuela Prajea, profesoară de Matematică nominalizată în topul primilor 50 de profesori de excepție din lume, Global Teacher Prize. Într-un interviu acordat Edupedu.ro, Prajea a declarat că “realitatea este că în Statele Unite există mai mult conținut matematic decât în ​​România la aceeași vârstă”.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Şcoala românească are un stil de a distruge orice satsfacţie, orice urmă de distracţie din învăţare şi de a o transforma într-o corvoadă insuportabilă.

    Fiindcă poporul e ticălos şi vrea hoţi la conducerea ţării, că poate „le dă şi lor ceva”.

  2. CORECT ! Beizadelele comunistoide duc mai departe ” idealurile socialiste ,multirateral dezvoltate”…. si restul. Asta se vrea neocomunismul cu fata capitalista..”Partidul Unic si iubitii conducatori” ….

  3. Da desigur, americani nu stiu nici la facultate ce e aia functie de gradul 2, sa nu mai vorbim de logaritmi si numere complexe.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.