G4Media.ro

EXCLUSIV AUDIO Cum a fost dat afară George Simion din adunarea suveraniștilor…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

EXCLUSIV AUDIO Cum a fost dat afară George Simion din adunarea suveraniștilor de la Madrid / Liderul AUR, acuzat că a mințit când a susținut că reprezintă România la summit împreună cu PNȚCD / Partidul spaniol VOX: Este prima dată când se întâmpla așa ceva în istoria noastră politică

Co-președintele AUR, George Simion, a fost dat afară de la conferința suveraniștilor de la Madrid, organizată la sfârșitul săptămânii, deoarece nu a fost invitat la eveniment, a declarat pentru G4Media.ro un purtător de cuvânt al partidului VOX, din Spania, care a organizat conferința. Reprezentanții VOX (extrema dreaptă) s-au declarați ”șocați” de comportamentul lui Simion, acuzat că a mințit într-o serie de postări pe Twitter în care a susținut că reprezintă România alături de PNȚCD la summit-ul suveraniștilor.

 • Pe de altă parte, Simion neagă că a fost dat afară, susține că era cazat la hotelul unde se ținea conferința și că a a avut mai multe întâlniri cu liderii polonezi și VOX. El a explicat pentru G4Media.ro că postările de pe Twitter în care susține că se află la conferință nu sunt ale lui, ci ale echipei sale și că va cere să fie revizuite. Simion a mai încercat să se justifice cu explicația că ”postările de pe Twitter sunt restricționate la un număr de caractere”.

George Simion a susținut într-o serie de postări pe Twitter că reprezintă România la conferința suveraniștilor de la Madrid, alături de PNȚCD, însă afirmațiile sale au fost vehement dezmințite de organizatori. Simion a reușit să facă totuși o poză cu unul din liderii VOX, europarlamentarul Jorge Buxade, în holul Hotelului VP Plaza España Design, unde se ținea conferința, pe care a și postat-o sâmbătă pe Twitter, cu următorul mesaj:

”Îl felicit pe amicul meu Jorge Buxade și partidul VOX pentru organizarea summit-ului de la Madrid. Am semnat declarația comună pentru viitorul Europei ca o uniune de națiuni suverane. Sper să ne întâlnim din nou la București la jumătatea lui Februarie.”

”Domnul Simion nu a fost invitat la summit-ul de la Madrid. Este corectă informația că a fost scos afară de forțele de ordine pentru că n-a fost invitat. Nu a primit nici o invitație. Nu suntem deloc mulțumiți cu această situație. Nu este adevărat nici că a semnat declarația comună, decât dacă s-a ascuns undeva. Suntem șocați de această informație. Este prima dacă când se întâmplă așa ceva în istoria noastră politică”, a declarat pentru G4Media.ro Alonso de Mendoza, un purtător de cuvânt al delegației VOX din Parlamentul European. El a mai precizat că VOX nu participa la evenimentul AUR, care ar urma să fie organizat în luna Februarie.

Potrivit unor surse G4Media.ro, George Simion ar fi reușit să intre în hotelul unde s-a organizat summit-ul pretinzând că este secretarul reprezentantului PNȚCD. Organizatorii spanioli au comunicat că n-a fost invitată nici o persoană cu numele de Simion, astfel că forțele de ordine l-au dat afară de la conferința suveraniștilor, după cum au confirmat reprezentanții VOX, unul dintre organizatori.

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, a confirmat, pentru G4Media.ro, că ”a fost chestionat dacă George Simion este sau nu în delegația noastră”. Pavelescu susține că Simion nu a intrat împreună cu el la conferință și că nu știe cum a s-a întâmplat acest lucru, deoarece co-președintele AUR nu figura pe lista PNȚCD trimisă în avans organizatorilor.

Potrivit unor surse G4Media.ro, Simion ar fi insistat totuși pe lângă VOX să primească o invitație la summit-ul de la Madrid, însă reprezentanții partidului spaniol i-ar fi transmis că toți membrii grupului conservator trebuie să fie de acord. Or, FIDESZ s-ar fi opus participării AUR, din cauza ieșirilor anti-maghiare ale unor reprezentanți AUR.

Contactati de G4Media.ro, și reprezentanții FIDESZ au subliniat că George Simion nu a fost invitat la conferința de la Madrid și nici n-a semnat declarația comună, fără să spună însă dacă FIDESZ este cel care s-a opus participării AUR.

”Ar trebui întrebați organizatorii de la VOX în legătură cu circumstanțele intrării AUR la conferința de la Madrid. Un lucru este sigur: n-au fost invitați și în consecință nu au semnat declarația”, a declarat pentru G4Media.ro Adam Samu Balasz, șeful secretariatului FIDESZ pe probleme internaționale.

De altfel, europarlamentarul VOX, Jorge Buxade, a negat, într-un interviu pentru publicația maghiară Magyar Hyrlap, că George Simion ar fi fost invitat la Madrid, precizând că singurul partid românesc invitat la conferință a fost PNȚCD.

”În legătură cu întâlnirea de la Madrid, mai multe organe de presă au scris că a fost prezent și copreședintele AUR, George Simion, care a anunțat el însuși acest fapt pe Twitter. Politicianul chiar s-a deplasat la întâlnirea de la Madrid, dar singurul partid românesc invitat la conferință a fost PNȚ-CD, a cărui delegație a și participat la eveniment, prin Aurelian Pavelescu”, a afirmat Jorge Buxadé pentru Magyar Hyrlap. Buxadé a mai precizat că VOX nu se implică în chestiunile interne ale altui stat.

Aceleași precizări le-a făcut europarlamentarul VOX și după ce Simion a postat sâmbătă mai multe tweet-uri în care susținea că reprezintă România la summit-ul suveraniștilor. Buxade a publicat, tot sâmbătă, pe Twitter, precizarea că doar PNȚCD reprezintă România la summit-ul de la Madrid.

Explicațiile lui Simion pentru G4Media.ro

Rep: Purtătorul de cuvânt al VOX, Alonso de Mendosa, ne-a confirmat că ați fost dat afară de la conferința de la Madrid, deoarece nu ați fost invitat. Cine v-a dat afară și în ce circumstanțe?
Simion: Nimeni! Nu am participat la acea conferință. Am avut întâlniri cu cei de la VOX, cu cei de la Fratelli di Italia, cu cei de la PiS.

Rep: Ați avut întâlniri?
Simion: Da. Nu am participat la conferință și nu am spus niciunde cum citează cel de la Tomis News că aș fi participat la conferință.

Rep: Pai haideți să vă spun eu unde ați spus că participați la conferință. Chiar pe contul dumneavoastră de Twitter pe data de 29 (ianuarie 2022 – n.r.). Vă citez: „Îl felicit pe prietenul meu Jorge Buxadé pentru organizarea summit-ului de la Madrid. Am semnat declarația comună pentru viitorul Europei ca state suverane. Sper să ne întâlnim din nou în București la jumătatea lunii februarie”.
Simion: Păi și unde am zis domnule Tăpălagă?

Rep: Cum ați semnat declarația comună dacă nu ați participat?
Simion: Am semnat-o cum am semnat-o și pe cea de la Varșovia, ca partid care nu are europarlamentari. Și la Varșovia și la Madrid au participat partidele cu europarlamentari.

Rep: Dumneavoastră ați susținut în altă postare că reprezentați România la summit împreună cu domnul Pavelescu, cu subiect și predicat.
Simion: (Pauză) Am înțeles. Ca partid europarlamentar doar PNȚCD-ul…

Rep: Da, dar nu ați spus asta în postările dumneavoastră pe Twitter. Ați spus că participați și rep…
Simion: Postările de pe Twitter sunt limitate la un număr de caractere. Am fost..

Rep: De la ce? Cum? Mă scuzați, cum ați spus?
Simion: Postările de pe Twitter sunt restricționate la un număr de caractere.

Rep: Și ce legătură are numărul de caractere cu o minciună pe care o ziceți acolo?
Simon: (Pauză) Eu nu cred, domnule Tăpălagă, că am spus nicio minciună. O să vă trimit link cu ce am făcut eu la Madrid…

Rep: Link-urile de la postări le am și eu și dumneavoastră spuneți că reprezentați…
Simion: Eu am avut o întâlnire cu români acolo..

Rep: Stați puțin să o lămurim. Lăsați întâlnirile cu români. Spuneți că reprezentați România la summit împreună cu domnul Pavelescu. Asta e una. O spuneți cu subiect și predicat. Și doi: spuneți că ați semnat declarația. Adică, din toate postările de pe Twitter se înțelege că participați la summit. Mai mult, anunțați înainte de summit că mergeți să participați la summit, că sunteți în avion în drum spre summit.
Simion: Sunt în avion să mă întâlnesc cu români și am avut întâlniri bilaterale pe care vă rog să le confirmați cu următorii: cu domnul Buxadé de la (ăăă) din Spania, de la VOX; cu un domn Francesco Sommo de la Fratelli di Italia, o să vă trimit exact numele și cu un europarlamentar PiS, cu profesorul Dembiński, dar, la fel, o să vă dau un nume.

Rep: Deci cu domnul Buxadé am verificat, iar purtătorul lui de cuvânt, domnul Alonso de Mendosa, ne-a spus, în citat: „Este corectă informația că domnul Simion a fost scos afară de forțele de ordine pentru că nu a fost invitat. Nu a primit nici o invitație. Nu suntem deloc mulțumiți cu această situație. Nu este adevărat nici că a semnat declarația comună. Suntem șocați de aceste informații. Este prima dată când se întâmplă așa ceva în istoria noastră politică”. Vă rog.
Simion: Eu o să vă trimit numărul domnului Buxadé să vă relateze despre întâlnirea noastră. Stă mai bine să aveți de la domnul Buxadé informații…

Rep: Am lămurit-o cu domnul Buxadé. Ați avut o întâlnire pe holul hotelului înainte ca domnul Buxadé să meargă la cină și ați făcut o poză pe care ați postat-o (pe Twitter – n.r.). După această poză postată, domnul Buxadé a precizat că singurul partid care a participat a fost PNȚCD, nu și dumneavoastră.
Simion: Asta vă spun și eu și vă pot confirma.

Rep: Păi da, dar…
Simion: Singurul partid care a participat la acest summit a fost PNȚCD.

Rep: Da, dar tot domnul Buxadé ne-a confirmat prin purtătorul de cuvânt că ați fost dat afară din conferință.
Simion: Nu este. Nu, nu cred că v-a confirmat domnul Buxadé, poate purtătorul lui de cuvânt.

Rep: Păi da, purtătorul lui de cuvânt.
Simion: Nu. O să vă dau numărul de telefon al domnului Buxadé și o să stabiliți cu dumnealui chestiunea asta. Vă rog, pentru acuratețe.

Rep: Totuși, întrebarea este: cum ați intrat la conferința suveraniștilor din moment ce nu ați fost invitat?
Simion: Nu am participat la nici o conferință, domnu’ Tăpălagă.

Rep: Ba da. Avem mai multe surse care ne confirmă că ați intrat la conferință. Că nu ați participat, asta e clar, că nu ați fost invitat, dar de intrat ați intrat și ați fost dat afară.
Simion: Nu, nu am intrat domnu’ Tăpălagă.

Rep: Ba da, ați intrat. Ați fost acolo. Cum să nu? Dar dumneavoastră ați spus pe Twitter că ați fost acolo.
Simion: Am avut trei întâlniri bilaterale.

Rep: Dar pe Twitter ați spus că reprezentați România la conferință. Nici vorbă de întâlniri trilaterale sau bilaterale, cum le-ați zis. (pauză) Ați mințit!
Simion: (Pauză) Nu am mințit, domnu’ Tăpălagă. Așa considerați dumneavoastră. Pai dumneavoastră ne faceți și partid extremist…

Rep: Nu, nu. Vă citez din nou. Lăsați-o, că nu are legătură cu partidul extremist. Vă citez din nou…
Simion: Așa au formulat cei care se ocupă de Twitter-ul meu, dar eu v-am zis ce am făcut acolo, v-am zis că nu am susținut niciunde. Este și normal să nu fi participat la acest eveniment.

Rep: Ultima întrebare este dacă e adevărat că ați intrat pretinzând că sunteți secretarul reprezentantului PNȚCD.
Simion: (Pauză) Nu.

Rep: Nu e adevărat? Dar cum ați intrat în hotel, că nu înțeleg. Dacă nu erați invitat, totuși cum ați aterizat acolo, că nu puteați intra dacă nu erați invitat.
Simion: Cum am intrat în hotel? (pauză) Ce, domnul Tăpălagă? Care e ideea? Nu poți să intri într-un hotel?

Rep: Unde are loc o conferință internațională unde participă premieri, 100% nu.
Simion: (Pauză) Eu vă spun că puteți și nu a fost nici o problemă.

Rep: Eventual dacă faceți ca dumneavoastră, pretinzând că sunteți altcineva și că sunteți invitat.
Simion: Nu, în nici un caz. În nici un caz! Eu am fost cazat la acel hotel și am avut mai multe întâlniri în marja evenimentului. Nu aveam ce căuta la evenimentul propriu-zis pentru că nu avem europarlamentari.

Rep: La ce hotel ați fost cazat?
Simion: La VP Plaza España Design.

Rep: Așa, și evenimentul ăsta la ce hotel avea loc?
Simion: La VP Plaza España Design.

Rep: Deci ați fost cazat în același hotel în care se ținea evenimentul.
Simion: Sigur că da.

Rep: Și ați fost scos afară…
Simion: Nu, nu am primit nici o interdicție, nu am plătit nici o amendă. Lucrurile astea se verifică…

Rep: Dar eu nu am spus nimic de amendă. Nu știu de unde scoateți dumneavoastră cu amenda.
Simion: Ba știți de unde, știți de unde.

Rep: Nu știu, domnule Simion, eu nu am zis nimic de o amendă.
Simion: (Pauză) Mda.

Rep: Deci, deși spuneți pe Twitter că reprezentați România la summit, acum ziceți că nu ați fost acolo.
Simion: Asta am zis și la Europa Liberă și vă rog să mă citați exact. Acum două zile am dat aceeași declarație pentru Europa Liberă pe care vi-o indic și asta am spus și jurnaliștilor spanioli care mi-au luat interviu.

Rep: Da, dar lor nu le-ați spus și că pe Twitter ați scris cu totul altceva. Și vă citez „scurtele” postări pe Twitter.
Simion: Pe Twitter nu scrie că am participat.

Rep: Ba da, scrie că reprezentanți România la summit împreună cu domnul Pavelescu.
Simion: Da, vrea să mă …. cu domnul Pavelescu am fost acolo, inclusiv la întâlnirea cu românii și vreau să mă citați exact. O să văd ce a scris echipa mea de pe Twitter, că vă dați seama că am conturi pe toate rețelele de socializare și nu…

Rep: Dar ăștia publică de capul lor, așa? Vă pun în gură chestii pe care nu le-ați făcut?
Simion: Da, da. Și lista aia pe care ziceți voi că era neagră, tot ei au postat.

Rep: Am înțeles. Deci, de acum tot ce vedem pe Twitter-ul și pe Facebook-ul dumneavoastră nu sunt, de fapt, postările dumneavoastră. Putem spune asta – „această postare nu este a domnului Simion”.
Simion: (Pauză) Ăăă, nu integral, trebuie să verificați cu mine. Trebuie să mă sunați cum m-ați sunat acum.

Rep: Deci toate astea pe care le vedem de fapt nu sunt ale dumneavoastră:
Simion: Da. Am o echipă.

Într-o declarație pentru Europa Liberă, George Simion a susținut că nu a ajuns la eveniment pentru că „s-a organizat o întâlnire a grupurilor parlamentare din Parlamentul European, domnul Orban proaspăt ieșit din grupul Popular, cei din grupul conservatorilor, ECR, și cei din grupul extremist ID. Aici au participat doar partidele cu europarlamentari, noi cei de la AUR neavând încă europarlamentari, vom avea în 2024” și că „momentan nu ne interesează, neavând parlamentari.”

Potrivit Europa Libera, ”atât în Polonia, cât și în Ungaria, de unde provin cei mai influenți lideri ai alianței conservatorilor – premierii Viktor Orban și Mateusz Morawiecki – AUR nu este privit cu ochi buni. La Budapesta, AUR este considerat de extremă-dreapta și antimaghiar, iar presa consideră că ar fi o sinucidere politică alianța cu un astfel de partid.”

Prima încercare de a forma grupul parlamentar al conservatorilor și extremiștilor a avut în 2021 la Varșovia. Și atunci George Simion a mers în capitala Poloniei și s-a întâlnit cu o serie de politicieni și a semnat rezoluția rezultată în urma acelei întâlniri.

„Sunt două lucruri diferite. Noi suntem în proces de aderare la un partid european – ECR Party – care tradus este Alianța Conservatorilor și Reformiștilor din Europa și nu Alianța Conservatorilor și Extremiștilor. În acest partid am parcurs toate etapele de afiliere până acum, cu succes. Am obținut un vot în unanimitate la ședința Comitetului de Conducere”, a mai spus Simion la Europa Liberă. Copreședintele AUR spune că partidul trebuie să mai primească votul adunării partidelor componente unde trebuie să adune o majoritate calificată (⅔ dintre voturi.)

Potrivit Europa Liberă, summitul de la Madrid a fost organizat de partidul de extremă dreaptă din Spania Vox, a treia forță politică din parlamentul spaniol după PSOE socialist și Partido Popular (PP) de centru-dreapta. Pe lângă Orbán și Le Pen, la summit au participat și alți lideri europeni, printre care Marlene Svazek (Austria), Tom Van Grieken (Belgia), Krasimir Karakachanov (Bulgaria), Martin Helme (Estonia), Vincenzo Sofo și Paolo Borchia (Italia). Valdemar Tomasevski (Lituania), Rob Roos (Olanda) și Aurelian Pavelescu (România).

Foto: G4Media.ro/ Ilona Andrei

Citește și

Cel mai extremist partid din Europa: AUR / Simion, evacuat până și din clubul proscrișilor

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

99 comentarii

 1. Poata sa zica cineva de ce Vox este cik partid de extrema dreapta?
  Multumim de articole. Cu fiecare articol „elogios” mai creste oleac Aur-ul.

  • Aur este un partid de șarlatani, hoți de buzunare, golani de cartier. Trăiesc din minciună si le merge bine in România unde oamenii pun botul la orice porcărie. Nici moldovenii nu ai picat in plasa lor.

  • Mergem pe logica lor, la Madrid a fost o conferință a extremiștilor.
   Dar dacă extremiștii nu-l primesc pe Simion, înseamnă că nu e de-al lor, nu e extremist adică:))

  • Un cocalar cu ifose de cocalar, comportament de cocalar care se viseaza mare politician, dar care ramine doar un cocalar jalnic care va aduna alti cocalari si va prosti pe unii care nu vad mai departe de lungul nasului.

  • AUR si tragi apa, deschizi si geamul apoi sa se aeriseasca

  • @Progres, esti naiv sau pur si simplu neuronul tau este bulversat?! Intreaba cine a fost ales presedinte onorific de Simion, apoi intra pe google si scrie-i numele dupa care citeste articole despre el si mai ales declaratii ale lui. Ah, am uitat, sustinatorii Haur nu stiu sa citeasca!!! Nu face nimic, roaga-i pe altii sa-ti citeasca iar daca nici asa nu o sa intelegi spune-le sa-ti deseneze, asa poate ai sanse sa vezi realitatea!!!

  • L-a încolțit Tapalaga ,l-a făcut praf pe gargaragiu !😁

  • Dl. Tapalaga trebuia să îl întrebe: „acum vorbesc cu dvs. sau cu echipa dvs.?”

  • Nu vezi ca nici nu coonteaza cine e el, conteaza cine si cati il voteaza, Exemplele din ultimii ani asta arata, am avut primari din puscarie, primari de carnaval, socialisti doldora de bani intr-o tara saracuta, familii care acapareaza orase etc.. Lumea i-a votat.
   Iar cei ce am votat crezand ca o sa scapam de ei am luat un sut in dos, tabara „adversa” a intors armele …impotriva noastra.

  • Când și AiURitu-n Europa, i-a cantat prohodul popa! Paria! Indezirabil! Sperietoare, scoasa-n șuturi penale!

 2. Boschetarul politic a fost aruncat in strada, nimic remarcabil ci foarte normal ( si parca imi pare rau pentru boschetarii autentici pentru soarta lor ).

  • Nuiadevarat Simeon a fost primit cu mare oroare. ziceti din invide.

  • Penibil cum Simion neaga evidenta, faptele clare, doar ca sa nu-i fie patat blazonul….
   In alta ordine de idei, tocmai ca am aflat ca, in urma cu ceva ani in urma. am votat un partid suveranist. PNTCD suveranist? Rau au ajuns….

  • Goo…lan,ex…crooc,mincinos,intr-un cuvânt golanas țică….los

  • Caracterizarea perfecta – boschetar pollitic. Tapalaga l-a facut in sange, Simion a ajuns sa se impiedice singur in propriile minciuni, mai avea un pic si dadea vina pe ma-sa. Cu alte cuvinte si-a acuzat echipa de fake news. Aurul a devenit cam cacaniu

  • Daca pe Simion l-ar fi chemat Pinocchio, nasul lui ar fi ajuns pana infundul lui Putin. Ca in directia aia se tot uita auristul.

 3. era in tricou si fularul din galerie. L-au dat afara din hotel ;)))))))
  Cica:
  Potrivit unor surse G4Media.ro, George Simion ar fi reușit să intre în hotelul unde s-a organizat summit-ul pretinzând că este secretarul reprezentantului PNȚCD. Organizatorii spanioli au comunicat că n-a fost invitată nici o persoană cu numele de Simion, astfel că forțele de ordine l-au dat afară de la conferința suveraniștilor, după cum au confirmat reprezentanții VOX, unul dintre organizatori.

 4. Mincinosul, mincinosilor!
  Nu ma mir, e in stare de orice.

  • Lăsați vrăjeală la lucru și papagalul asta care partide mai vreți alți Hoți? Destui Hoți și așa nu fac nimic ce face papagalul asta se face de râs ba unul da cu cerneală ba alți îl dau afara la lucru hhiuoo

 5. Iata inca o dovada indubitabila ca ” individul” GEORGE SIMION Lider AUR este un sarlatan , un infractor politic periculos care ar trebui judecat si condamnat cu maxima celeritate…..!

 6. Dl Simion a părut mereu destul de lipsit de inteligenta. Dar faza asta cu hotelul arata ca este vai de capul lui.

 7. Deci PNȚCD a ajuns partid de extrema dreapta? Noaptea minții ! Pe mâna căror nenorociți a ajuns partidul acesta!?Se zvârcolește Coposu in mormânt.

  • Pe mana lui Pavelescu. Suveranist, nu extremist de dreapta.

  • ETICHETA DE FRIPTURIST I SE POTRIVESTE CEL MAI BINE.

  • Extremist, suveranist, etc, a fost invitat la conferinta extremei drepte europene (probabil altii nu l-au invitat si si-a gasit si el un loc de facut poze si postat de FB).

   Pe cand aurolacul de Simion nici macar la reuniunea extremei drepte nu e primit, ba mai mult de dat afara de fortele de ordine.

  • DIn ce am auzit pe la emisiuni, am Inteles ca acum PNTCD sta intr-o stampila, care , de fapt, nu e la Pavelescu, e la altcineva. E ca Inelul suprem din Stapanul inelelor, trece de la unul la altul! 😀

  • Bietul Coposu, Seniorul! Cred ca plange in mormant! La fel si Ratiu!

 8. Văzând după comentariul tău cred că ai putea să dai lecții în materie de denigrare…

  Totuși, nu te deranjează minciunile lui George Simion?

 9. George Simion, cel mai mare ratat.

 10. In fine, stirea ar fi ca AURolacul m i z e r a b i l este vaccinat cu schema completa atfel nici nu trecea granita Spaniei sau pe unde s-a tot plimbat el. Nu-l caza niciun hotel in UE.
  Deci asta trebuie sa stie p r o s t i m e a AURolaca: Simion George este vaccinat cu schema completa.

  • Ca și Șoșoaca care e și ea vaccinată. Dar aia se vaccinează și suplimentar cu vodcă, că de-aia e turmentată tot timpul.

  • Mare tupeu aveti dl. Motz. Pai ia cititi dvs conditiile de intrare in Spania si vedeti ca e nevoie de certificatul verde.

  • Tu esti prostul. Daca vei avea curiozitatea sa intri pe site-ul MAE (doar daca stii sa citesti) vei afla ca in Spania se intra si cu test PC-R valabil 72 de ore, precum si cu test antigen, valabil 48 ore.

 11. Ahahahahaha.

  Ce mascarici. Un mincinos notoriu care manipuleaza in stanga si in dreapta, dar pare ca oamenii din afara Romaniei sunt mult mai destepti.

  Nimeni nu vrea sa stea de vorba cu AUR. Nici in Vest, nici in Republica Moldova.

  SORRY AUR 🙁

 12. Un derbedeu care se crede in galeria Stelei….. Un i.d.i.o.t! Din nefericire a ajuns si in sparlamentul Romaniei

 13. Și uite-asa a văzut Georgică Simion Madridul pe banii cotizanților AUR .
  Și-o fi luat și nevasta că am auzit că s-a însurat?

  • Ei da? Pe bune? O fi satul de l a b a pana la 36 de ani.

  • A declarat recent ca s-a despartit de ‘iubita’ pentru ca era prea des plecat in misiune.
   Altfel poate ca il lua sa se casatoreasca in Spania ca acolo au voie.

 14. Când extremei drepte îi e rușine cu tine ca persoană și partid înseamnă că nu exiști. Nici măcar acolo la extrema politicului european. Oricum Simion a dovedit obraz gros iar Pavelescu este unul din lungul șir de gropari ai PNȚ CD.

 15. Simion apare ca musca la rahahat, se da drept mare reprezentant al romanilor, dar nu e decat un sarlatan marunt si zgomotos, care va ajunge cu sosoaca la lada de gunoi a istoriei. Si inainte sa se inchida capacul peste ei o sa spuna: I was born for this!
  Simion = the geek

 16. Eu credeam ca se votează programe politice/idei, daca tu votezi după articole, ce pretenție sa mai avem ?
  Așa au avut momentele lor de glorie partide gen PRM, PPDD, etc, care n-au avut niciun program. Mai ales partidul lui Diaconescu…

 17. AUR,nu este altceva decât, furunculul din curul PSD.

 18. A ieșit cu un șut în fund și cu coada între vine. Așa cum merită un impostor.

  • Ce cauta acești pavelescu si terhes laPNTCD? Sa le fie rușine! Au dat mana cu Dragnea, numai sa intre în Parlamentul European și sa fie prezenți cu numele peste tot! Nici macar nu l-au cunoscut pe domnulCCoposu! Au fost trimiși de Băsescu sa rezolve acest partid istoric, ceea ce s-a și întâmplat! Țineti minte ca, Dragnea și Băsescu erau împreună la PD? Deci, trăim niște clipe politice de coșmar, dragi compatrioți! Despre aur ce pot zice? Niște nimeni, în drum! Probabil, s-au născut din minți bolnave! Pana nu revenim la Monarhia Constituțională, nu avem nici o șansă, ca tara, sa ne ia cineva în seama, cu adevărat! Cu respect, MNPop

 19. Telefonul fara fir intre purtatori de cuvant si intretinatorii conturilor AUR de pe retele. Sa fie dati afara postacii AUR de pe retele si din presa. Sunt mincinosi. Fac un deserviciu partidului.

  • Postacii auristi sa-si gaseasca o munca demna, nu bazaconia asta de trolaraie. Ce-i asta? Asta-i munca?

  • Ha, ha, ha !… Motz s-a simtit vizat!
   In fond, aici are dreptate…
   In rest, in tot ceea ce scrie, nu are

 20. Pe mine mai mult mă șochează faptul că partidele suveraniste din Europa poartă un dialog cu PNTCD, această fosilă a politicii românești. Oare partidele astea nu au auzit că PNTCD este mort și îngropat de vreo 20 de ani? Pe cine a reprezentat nenea Pavelescu la Madrid în afară de el însuși și cei 3-4 prieteni de-ai săi cu care se mai joacă în timpul liber de-a politica?

 21. Faptul că minte ca un p.orc nu te deranjează deloc?
  Oare câte minciuni a mai trântit în trecut?
  Câte va mai spune în viitor?

 22. Un nefrecventabili care se crede piesă. A intrat nevaccinat în Spania?

 23. Hăuraci sa spună cum au votat pentru pensi speciale împreună cu ciuma roșie. Oare când vor deschide ochii și prostimea ca sunt duși de nas. Pai ce sa spui dacă nici extrema nu te dorește, ca ii faci de rușine…spune multe

 24. Care este planul AUR pentru Educație? Există asemenea plan al AUR? Dar pentru Sănătate?

 25. La Madrid a fost dat afara dintr-un hotel, iar in Romania da buzna in Parlament, primaria Timisoara, cu gasca lui de derbedei, pt ca politistilor si lui bode le tremura chilotii cand aud de simion.
  Ce mizerie de tara!

 26. curat ”educatie si civilzatie”, neicusorule!

 27. ce gainar :)))))

 28. Are probleme serioase acest individ, cu pretentii de viitor coducator si salvator al tarii. Se va naste un al doilea „cizmar”, daca nu se iau masuri in timp util.

 29. Va multumesc foarte mult, ma miram de ce inca nu postase iar azi dimineata pe FB.

 30. Hahahahahahaha! Salvatorul natiunii, marele George Simion, s-a incurcat in propriile minciuni! La asa adunatura jalnica, care isi spune partid (AUR), asa conducatori!

 31. ASA SE IA UN INTERVIU!!!! Nu ii lasi sa bata ei campii. Ii bagi in corzi si nu ii lasi sa abereze. Dar ce minte bestia. Cat tupeu are!!! Magistral interviul nu neaparat prin ce spune ci cum e purtat. Asa trebuie procedat.

 32. Daca romani voteaza aur doar pentru ca apar in scandaluri isi merita soarta, sa fie ultimele gunoaie din europa adica. sub vecini nostri bulgari .

 33. @Motz.
  Poate ne spui care-i „planul” aur in sectoarele pe care le amintesti; cel al USR e cunoscut demult.

 34. @Motz, nu nu, momentan voturile pnl-ului se muta la voi… pare ca votantii pnl au gusturi bune :)))
  In rest, vedem peste 3 ani 🙂

 35. Totusi, mie-mi place pulloverul lui Simion cu lame – –
  Si cum isi tine cigareta, iarasi este de efect –
  Adidasi roz cu sireturi de aur, iarasi da un je ne sais quoi —
  Hai sa recunoastem tovarasi, G Simion este un element cu multe
  recomandari de la barbati de bine din gara de Sud, Ploiesti –

 36. Ma lasa memoria, dar sigur a mai fost un politician roman care si-a facut drum la …. Washington (?) si s-a pozat acolo ca sa para ca a fost invitat(a) la o ceremonie. 😉

 37. Un ratat. Cred ca și lu’ măsa îi este rușine cu el și nici ea nu îl votează.

 38. Asta a a crezut sa Spania este o provincie a Romaniei si ca i se permit orice pentru ca stie pe ce buton din FB se fac liver-uei? Apropo ceva live-uri in direct postate de Demiurgul Galeriilor de Fotbal in care este dat afara? Oricum priviti-l cu atentie pe viitorul prim ministru in 2024…

 39. Asta a luat urma lui Livache. Si ala se vedea Zeus pe pamant si isi platea deplasarile in USA si Brazil. cu banii votantilor. Semeoane a bagat stramba ca la sfarsit de saptamna merge la fratii din diaspora si invarte 6 tari in 48 de ore
  A trebuit sa ajunga in Spania ca sa=si ia un sut in cur pentru ca romani nu sunt in stare sa il dea.

 40. Un „vizionar” atât în ce a ce privește conferința suveranistilor cât și ” prietenul” primului ministru israelian . Acesta „l-a invitat la Ierusalim !!!
  Că individul Simion este un circar , este evident .
  Problema este atractivitatea extremiștilor și exchibitionistilor la actul de legiferare . Pasul următor , poate fi executivul?

 41. Ei,iată cine ne va fi președinte sau prim ministru!
  Wow!Ce națiune fericită,inteligentă și…bleah!

 42. Parca se întâlnea și cu Netanyahu, la invitația ăluia! 😂

 43. Asta mai are un pic si il intrece si pe ponta

 44. Ponta isi trage palme ! Nici macar la minciuni nu mai e campion !

  PS. L-a luat coclitul de Simion cu o tura de stadion ! :)))))

 45. Vedeti voi, oameni buni, fratii mei romani? Tot ce face AUR este sa preia controlul Romaniei prin orice mijloce, mai ales prin discurs violent. Ati vazut clar cine e AUR prin atitudinea lui George Simion fata de Nicusor Dan… Imi aduce aminte de o perioada neagra din istorie… In general foloseste minciuna si dezinformarea pentru a atrage sustinatori. AUR=Roexit regizat de masina de propaganda ruseasca. George Simion a fost prins iar cu mata in sac. Tot circul e pentru capetele seci pe care le-a atras in gasca AUR si pentru cei care mai urmeaza sa-i voteze. LISTELE NEGRE. Sustinatorii AUR ignora stirea asta g4media de exemplu, pentru ca AUR a avut grija sa-i faca sa nu va creada adaugandu-va pe LISTA NEAGRA. Fratilor romani, cum ii oprim pe cei din AUR? E evident ca sunt sanse mari sa reuseasca nenorocirea istorica pe care au pus-o la cale rusii pentru noi romanii. Trebuie sa-i oprim pana nu e prea tarziu si nu ma refer la forta, demascati AUR! Trebuie urgent sa combatem propaganda AUR-ruseasca. Mai avem maxim 2 ani pana nu e pre tarziu… trebuie sa-i demascam, in general la TV, ca ala e publicul tinta, oamenii saraci si simpli care sunt multi, tot din cauza lor… Stiu ca n-are nicio relevanta, dar a mai observat cineva ca presedintele PNTCD Aurelian Pavelescu seamana cu Vladimir Putin la moaca? Isi mai aminteste cineva de cate ori a fost acuzat Aurelian Pavelescu de legaturile cu Rusia in trecut! Va amintiti de cate ori a fost laudat de latrina de stiri a lui Putin in Romania, s.P.U.T.nik? Ok, o alta coincidenta, nu? O conspiratie oare? Probabil e intamplatoare legatura cu Simion. Primul lucru pe care il vor face astia din AUR daca reusesc sa ajunga la putere, vor lovi in UDMR. Ceva rau se va intampla cu ungurii din Transilvania. Romania va fi arata cu degetul pe tot globul, se vor intampla multe chestii nasoale si nu sunt curios sa aflu ce. Si cel mai probabil exista sanse multe ca dupa episoade de genul regizate tot de aur si de rusi, sa apara ceva conflicte majore in Transilvania si Basarabia. Sunt aproape sigur ca AUR vrea unirea cu Basarabia lui Putin… in schimbul iesirii din UE. Apoi sunt sanse mari si e doar parerea mea, sa fie planuita de fapt o refacere a Moldovei Mari de catre Putin, cu un lider pus de Moscova. Putin are promise multe functii in tari d-astea fictive pentru oligarhii rusi. El trebuia cumva sa-i convinga pe aia sa ii acorde sustinere, deci e logic. Ungurii lui Viktor Orban vor lua Transilvania si Transcarpatia, iar noi ramanem cu „Valahia”. Sunt ferm convins ca rusii vor anexa si Dobrogea, cum altfel sa ne rupa de la resursele marii negre? De la visul copilaresc al unor extremisti ca Simion, ajungem la Valahia… Pare fictiune, dar NU e mult pana departe. Pune-i 2 bancnote pe ochi unui sarac si nu vede cand ii furi casa…

  • Felicitari.. Ai punctat perfect. In plus, pot spune fara nici-o rezerva ca avem de a face cu niste jagardele penale.

 46. N-am prea avut timp să ascult interviul, așa că întreb din pură curiozitate: odată prins cu pasărea reprezentativă vopsită a încercat să pară mai convingător folosindu-se de formula strămoșească cu trimitere la Viața de Apoi?

 47. inseamna vaccinat sau trecut prin boala. ATAT

 48. Este atât de transparentă impostura hauristului! Păcat că acest interviu nu va fi citit și de susținătorii hauriști; iar gargara frezatului vopsit nu va fi cunoscută de prea mulți oameni.

 49. As avea si eu o intrebare pt sustinatorii AUR: Acest individ va reprezinta? Va minte in fata mai rapid decat clipeste. Dl sustine ca este antivaccin, dar in UE de la 01.02 nu poti calatori fara certificat verde (vaccin + booster). Cum ar fi putut sa ajunga acolo fara vaccin + booster? Tot acest domn sustine ca reprezinta Romania, dar fiind o minciuna, este dat afara cu ajutorul fortelor de ordine. Chiar va reprezinta? Eu ma gandesc ca niste oameni decenti nu isi pot alege un astfel de personaj sa ii reprezinte, decat poate din greseala. Poate va mai ganditi…

 50. Se comporta ca un suporter care a sărit gardul ca sa nu plătească biletul și când a fost prins face pe nevinovatul ca a fost invitat la tribuna oficială, dar și-a uitat invitația. Un papagal acest Simion!

 51. „I signed the Joint …” – de ce sunteti rai!??! Poate a vrut sa spuna altceva 🙂

  Apropo, il mai stiti pe Dragnea cand da mana cu Trump?
  Guys, imparatul e gol, e mai gol chiar si decat Dragnea.

 52. Ce privire de VITA are 🤮👎

 53. Mitoman e putin spus. Individul asta turbulent este bolnav grav de personalitate. Culmea parlamentar al Romaniei. Sa fi scos cu jandarmii dupa ce faci galagie la o conferinta este dezonorant pentru Romania. Praful sa se aleaga de cei care au votat cocleala asta de partid.

 54. Trăiască PNL! Un partid de somități care în cei 2 ani de guvernare a dus România pe cele mai înalte culmi de civilizație și progres. Trăiască Ludovic Orban! Trăiască Florin Cîțu!
  Astea sunt urările dorite de comentatorii de aici.

 55. @ Georgica Pamica,
  Tu crezi ca la finalul guvernarii PNL si a suplinitorului va mai exista vreo Romanie al carei control sa fie preluat de cineva? Te inseli amarnic.

 56. Bravo Dan! 👏
  Si bravo si celor ce l-au scos afara!

 57. Golf quatro m edia – incet si sigur directia este zloaie punct com.
  Nu sunteti in stare sa copiati corect un nume, de diacritice sa nu mai vorbim.
  Daca acesta este seriozitatea cu care tratati cititorii, probabil ar trebui sa ocolesc acest site in viitor intrucat exista suspiciunea rezonabila ca nici continutul nu este mai atent verificat decat restul.
  Pacat, mare pacat…