G4Media.ro

Europarlamentarul USR Vlad Gheorghe îl critică dur pe Cătălin Drulă în cazul…

Sursa Foto: Facebook/ Vlad Gheorghe

Europarlamentarul USR Vlad Gheorghe îl critică dur pe Cătălin Drulă în cazul dosarului vaccinurilor: „Să trimiţi scrisorele la Bruxelles să te plângi de DNA, după ce ai fost singurul partid care s-a opus măcelului din justiţie de la OUG13 încoace?/ Drulă trebuie să înceteze acum”

Europarlamentarul USR Vlad Gheorghe afirmă, joi seară, că partidul merge ”din rău în mai rău”, ajungând să fie comparat cu PSD-ul lui Liviu Dragnea. ”Cătălin Drulă trebuie să înceteze acum”, afirmă europarlamentarul, apreciind că nu se poate să ”să trimiţi scrisorele la Bruxelles să te plângi de DNA”, transmite News.ro.

„Din rău în mai rău sau cum a ajuns USR-ul condus de Cătălin Drulă să fie comparat cu PSD-ul lui Liviu Dragnea. Agenţii de la Hilton din 2018 sunt „coloneii SRI” în 2023, ei urmăresc USR, îl persecută, fac dosare şi „malpraxis judiciar”. De ce? Pentru că îi ameninţă USR şi „polul de dreapta” de tip Caragiale – sublim, dar lipseşte cu desăvârşire”, a scris, joi seară, pe Facebook, Vlad Gheorghe.

Acesta afirmă că ”singurul lucru care ameninţă USR (…) este conducerea de tip «partidul sunt eu»”.

”Cătălin Drulă şi cei care îi sunt părtaşi la condusul USR-ului în zidul dezamăgirii trebuie să înceteze ACUM. Nu se poate să îi copiem pe Dragnea şi pe Dăncilă, chiar la asta s-a ajuns? Să trimiţi scrisorele la Bruxelles să te plângi de DNA, după ce ai fost singurul partid care s-a opus măcelului din justiţie de la OUG13 încoace? Să imaginezi conspiraţii în loc să fii consecvent şi să aplici principiile cu care ai reuşit să strângi peste 1 milion de semnături pentru o Românie #FărăPenaliÎnFuncţiiPublice? Să te faci de râs cu scandal după scandal în timp ce România e sufocată de cea mai proastă guvernare din ultimii ani şi pericolul extremismului este pe locul al doilea în toate sondajele?”, a mai scris europarlamentarul USR.

Acesta susţine că sunt mai mulţi membri USR care văd aceste lucruri.

”Eu încă mai cred că avem datoria să continuăm şi să redăm românilor speranţa şi încrederea că au cu cine vota în 2024. USR trebuie să revină la misiunea pentru care a fost creat, iar pentru asta trebuie ca actuala conducere în frunte cu Cătălin Drulă să pună pe primul loc România, nu propria glorie sau mandatele prietenilor din partid”, a mai transmis eurodeputatul USR.

USR a anunţat joi că sesizează Comisia Europeană privind acţiunile unor procurori DNA, care subminează separaţia puterilor în stat, principiile democraţiei şi coeziunea europeană, atragând atenţia asupra acţiunilor îngrijorătoare şi nejustificate ale unui procuror, respectiv ale procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) din România, de a pune sub acuzare foşti miniştri pentru participarea României la achiziţia de vaccinuri anti-COVID-19, în ciuda lipsei unor dovezi sau suspiciuni rezonabile de corupţie.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. Se pare că team Barna-Ghinea, la care a aderat și Drulă a deraiat rău. Mă tem că domnul Vlad Gheorghe are perfectă dreptate.

 2. Mă tem că, așa cum am scris în alte comentarii, este posibil ca dosarul acela să fie unul politic și să se încheie precum cel instrumentat împotriva domnului Barna.

  Doar că a te plânge la Bruxelles că justiția verifică achizițiile publice efectuate în mandatul tău la unul dintre ministere nu arată deloc bine.

  Pe de altă parte, se limpezesc apele în USR, desigur după ce se tulbură mai întâi. Cei care îl acuză astăzi pe domnul Barna, când de fapt ar trebui să-i ceară scuze odată cu închiderea dosarului împotriva domniei-sale relevă faptul că au o problemă de moralitate. NU știu dacă este un politician bun sau nu, dar justiția a spus în final că este nevinovat.

 3. Ce ar fi tu sa te duci in alt partid ca se pare ca aveau dreptate ca joci pentru alt partid.
  Hai ca va citim imediat pe astia care sugeti la secu ca va da de gol discursul.

 4. Are dreptate 100%! Demersul lui Drula este penibil si total ipocrit. Este dreptul lui, intr-adevar, sa-si inchipuie ca astfel, va mai atrage ceva electorat….In privinta procesului lui Barna, aduc aminte tuturor ca motivele clasarii (care-s doua in lege) n-au fost nici pana azi publicate (sau nu le-am gasit eu), motive care pot fi obiective sau subiective (mai ales in cazul „când nu există interes public în urmărirea penală a inculpatului”); una-i „clasarea” (procesul poate fi reluat oricand in anumite conditii) si alta-i „renuntarea”!

 5. USR e ceva greu de definit ca partid.
  Susțin că ar fi de dreapta dar toate flutură toate ideologiile progresiste, de stânga, aderă la o familie europeană progresistă, de stânga.
  Poate ar fi bine să se hotărască, duplicitatea asta nu pare să-i ajute.
  La fel și cu DNA, când un procuror îl acuză și obține condamnarea lui Dragnea e bun, când același procuror îl acuză pe Vasilică Voiculescu procurorul e prieten cu un general SRI (conform lui Drula) și e un dosar politic.
  Oricum ar fi, sper să continue cu Drulă și duplicitatea actuală pentru a rămâne irelevanți în continuare 😁

  • „La fel și cu DNA, când un procuror îl acuză și obține condamnarea lui Dragnea e bun…”

   Este absolut de neînțeles cum de un partid care este în opoziție și abia al patrulea în intențiile de vot provoacă atâtea resentimente. Adică, nu guvernanții ne deranjează pentru că „țara merge într-o direcție greșită”, după cum declară majoritatea românilor, ci un mic partiduleț din opoziție!

   Apoi, procurorul care a acuzat fix pe șeful actualului partid de guvernământ, pe domnul Dragnea, a făcut-o pentru un fapt minor în raport cu gravitatea faptelor dezvăluite prin investigațiile de presă.

   Astfel, opinia generală – mai puțin cea a susținătorilor marionetelor cleptocrației PSD-PNL – a fost că s-a urmărit o condamnare ușoară pentru ca nimeni să nu se mai gândească la faptele grave, astfel că niciun procuror nu le-a mai investigat până când s-au prescris.

 6. V Gheorghe e un pic supărat și se răzbună pe USR că nu îl mai sprijină la următoarele alegeri europarlamentare. S-a învățat la cărniță fină de Bruxelles. Munca de la baza partidului (zeama cu legume)îi pute.
  Oricum, comparațiile lui sunt lipsite de logică.