G4Media.ro

Euronews relatează despre cazul unui primar din Dâmbovița care a primit în…

Euronews relatează despre cazul unui primar din Dâmbovița care a primit în lacrimi titlul de cetățean de onoare de la viceprimar

Primar în lacrimi după ce viceprimarul decide să-i acorde titlul de cetățean de onoare, scrie Euronews pe pagina de internet, preluând astfel informațiile apărute în presa locală. Postul de televiziune notează că primarul Ioan Leonard Dicu a primit în lacrimi titlul de cetățean de onorare de la propriul său viceprimar în cadrul unei ceremonii organizate la primăria din Pietroșița (Dâmbovița).

”Acestea sunt lacrimi de bucurie. Este o ocazie unică într-o viață”, a declarat primarul unui post de televiziune.

Publicația dâmbovițanews.ro a scris duminica, 22 iunie, că ”în prezența mai multor parlamentari PSD și a unei numeroase asistențe, Ion Leonard Dicu și-a înmânat singur titlu de Cetățean de Onoare, situație ce l-a stânjenit până și pe Adrian Țuțuianu, care a văzut multe aberații administrative la viața lui și pe care în mod normal nu ar mai fi trebuit să-l mire nimic, însă ceea ce s-a întâmplat ieri la Pietroșița l-a consternat până și pe acesta, chiar dacă și el personal, era unul din cei trei „beneficiari” ai titlului  de Cetățean de Onoare.”

Potrivit sursei citate, proiectul de Hotărâre prin care acest tânăr primar, în vârstă de doar 44 de ani, și-a acordat singur titlul de cetățean de onoare, a fost aprobat în dată de 27.04.2018 și a avut la bază un referat întocmit din viceleprimarul – Ion Olîc.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Astia sunt prosti rau si sunt total nesimtiti si neamuri proaste.Toti sunt la fel :primari,consilieri locali si judeteni,presedinti consilii judetene,prefecti,parlamentari cat si cei numiti politic de catre acest jeg de partid.Sa-ti fie rusine ma nesimtit de primar.

  2. Startul a fost dat, dar oare ce o mai asteapta Livache de nu se autoproclama: ”Cel mai iubit dintre pesedisti”…? Oare i-o fi jena de Marin Preda, ori doar asteapta momentul potrivit?

  3. Suntem de tot risul cu astfel de ,,primari providentiali” dar nimic nu mai surprinde,
    intr-o tara dn care pleaca-n continu forta de munca ,,decit” specimene de genul asta ramin

  4. Scaracul, bietul de el, debia a fost facut de … si va luati de el. Nu mai avem pic de respect fata de alesii nostril, fata de liderii nostrii. Propun sa se dea o ordonanta de urgenta si sa se interzica Euronews-ul in Romania!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.