G4Media.ro

Epidemiologul Anthony Fauci, după ce mai multe state americane au înregistrat recorduri…

Epidemiologul Anthony Fauci, după ce mai multe state americane au înregistrat recorduri zilnice de infectări: Următoarele câteva săptămâni sunt decisive pentru stoparea focarelor de COVID-19

Săptămânile următoare sunt esențiale pentru a putea stopa o escaladare a coronavirusului, a declarat cunoscutul epidemiolog american Anthony Fauci, marți, în fața Congresului SUA, în contextul în care mai multe state americane au înregistrat recorduri ale infectărilor zilnice cu COVID-19, transmite AP.

Fauci a atenționat populația să evite aglomerația și să poarte masca de protecție: „Planul A, nu mergi în aglomerație. Planul B, dacă mergi, asigură-te că porți mască”, a spus Fauci.

Cunoscutul epidemiolog și alți oficiali din Sănătate au mai transmis de asemenea că nu li s-a cerut să încetinească testarea, în ciuda declarației președintelui Trump de săptămâna trecută, care spunea că a cerut să se facă mai puține teste.

„Vom face mai multe teste”, a declarat Fauci.

Declarațiile lui Anthony Fauci vin în contextul în care în mai multe state americane cifrele COVID-19 au început să crească. Arizona, California, Mississippi, Nevada și Texas au înregistrat recorduri ale infectărilor în 24 de ore, iar mai mulți guvernatori consideră că trebuie reimpuse restricții sau să fie amânate planurile de relaxare.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Bă, ăsta după figură e marțian … :)))

  2. plus Florida