G4Media.ro

Emilia Șercan protestează de 9 zile în fața Parchetului General și a…

Sursa foto: Facebook / Emilia Șercan

Emilia Șercan protestează de 9 zile în fața Parchetului General și a Parchetului Curții de Apel București după ce s-a închis ancheta privind campania de denigrare împotriva jurnalistei / ”Acel procuror nu a văzut intenția, premeditarea și forma continuată a faptei”

Jurnalista Emilia Șercan a anunțat astăzi, printr-o postare pe Facebook că se află în cea de-a noua zi de protest în fața Parchetului General și a Parchetului Curții de Apel București după ce ancheta privind fotografiile sale personale și campania de denigrare a acesteia, dar și scurgerea de probe din dosar, a fost închisă brusc, la cererea Parchetului General condus de procurorul general Alex Florența.

”De nouă 9 zile protestez în fața Parchetului General și a Parchetului Curții de Apel București împotriva injustei și revoltătoarei decizii de clasare a dosarului de kompromat.

Am decis să protestez solitar, ținând în mâini una dintre fotografiile mele personale, publicate în mod repetat printr-o acțiune organizată și bazată pe informații scurse din poliție, divulgare care ulterior a fost mușamalizată, cel mai probabil printr-o operațiune de intelligence.

Protestul meu este împotriva scandaloasei decizii de închidere a dosarului de kompromat, în care procurorul a constatat că 3 infracțiuni dintre cele reclamate de mine nu există, iar că alte 4 nu sunt prevăzute de legea penală”, susține Emilia Șercan.

Ea susține că protestul  este față de ”impunitatea” pe care instituția parchetului o oferă tuturor celor implicați în acțiunea de compromitere a ei, ”orchestrată de oameni din poliție”, iar apoi mușamalizată de, cel mai probabil, ”oameni cu legături cu un serviciu de informații”.

”Când a fost vremea mai caldă, am stat și trei ore, iar în zilele în care a fost foarte frig sau a plouat, am stat în jur de două ore. Joia și vinerea trecută am mers răcită fiind.

Nu pot accepta decizia de clasare a dosarului, în condițiile în care ancheta nu a fost făcută corespunzător, iar acte de urmărire penală esențiale fie nu au fost făcute deloc, fie au fost făcute de mântuială, întotdeauna în favoarea vinovaților și cu scopul evident de a îngropa adevărul.

Dincolo de toate deciziile năucitoare din dosar, un procuror a spus că publicarea repetată a unor fotografii intime nu reprezintă deloc violare a vieții private. Acel procuror nu a văzut intenția, premeditarea și forma continuată a faptei, spunând că publicarea unor fotografii intime făcute în casă nu reprezintă violare a vieții private a unui cetățean. Parchetul mi-a călcat în picioare demnitatea de om și de femeie, decizia fiind de neacceptat pentru mine”, a mai scris jurnalista.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

14 comentarii

 1. Femeia aceasta care ne-a făcut un serviciu NOUĂ, demascand toți impostorii și potlogarii doctoranzi din politichia autohtona ,merita TOT RESPECTUL NOSTRU!
  JOS CU PĂLĂRIA, EMILIA SERCAN!

 2. ❤️

 3. RESPECT, EMILIA ȘERCAN!

 4. Si?
  Data trecuta ne-ai dat la o parte ca leprosii ca ai vrut sa te bati singura si ce a iesit?

  • Câte conturi ai?

   Câte trebuie să te lase să faci spam, mă gândesc.

 5. respect!!

  asta e stire sa fie prima si sa ramana acolo pana se rezolva!!!! este o problema extrem de grava, care ne arata cum ne poate ataca sistemul platit din taxele noastre, daca arati putregaiul care nu ar trebui sa existe
  abia aflu de ea si in general citesc stirile
  daca o persoana ca ea , care a descoperit atatia impostori de nivel mare are parte de astfel de probleme, inseamna ca noi ceilalti nu avem nici o sansa intr-o lupta cu nedreptatile sistemului

 6. Din pacate doamna protesteaza fara folos pentru ca in nici un caz nu se va face dreptate in cazul ei. Nu poti ca intr-un stat european cu pretentii sa fi asezat la masa celor mari sa recunosti ca justitia si institutiile de forta din Romania nu isi fac treaba.

  • Ce spui tu este echivalent cu a spune ca degeaba a expus furtul plagiatorilor, ca oricum nu se va face dreptate. Este important chiar si ca i-a lasat cu pantalonii in vine. Sigur ca idealul este sa se faca dreptate chiar daca ar pieri lumea, dar acolo nu se ajunge asa, din inertie (iar noi nu e prea clar daca am iesit din tranzitie sau nu. Pe mine, cel putin, nu m-a anuntat nimeni ca s-a incheiat tranzitia la un moment dat…)

   Cineva trebuie sa isi ia osteneala sa miste lucuruile de jos in sus iar cand o face, in niciun caz nu o face in van, chiar daca rezultatele nu sunt cele asteptate de nerabdatori.

 7. Respect doamna Șercan, păcat ca o parte din popor este laș………..

 8. Te sustin, doamna Emilia Sercan!
  Respect pentru ce faceti, va rog sa nu va lasati!
  Rusine pentru autoritatile statului Roman, sunteti o sleahta de impostori si nevolnici!

 9. Aveti tot respectul si admiratia mea, doamna Emilia Sercan.