G4Media.ro

Emil Boc, după întâlnirea cu premierul pe tema bugetului: Vom promova în…

Emil Boc, după întâlnirea cu premierul pe tema bugetului: Vom promova în Parlament o lege a zonelor metropolitane/ În prezent avem competența doar până la granița orașului nostru

Președintele Asociației Municipilor din România, Emil Boc, a declarat, marți, după întâlnirea la Guvern cu premierul Florin Câțu pe tema bugetului, că s-a convenit asupra pregătirii unui proiect de lege a zonelor metropolitane, care va fi înaintat Parlamentului. ”În ce privește transportul public, calitatea vieții, noi avem acum competența până la granița orașului nostru”, a mai spus Boc.

Primarul Clujului a mai spus ca, în ce privește cheltuielile cu pandemie, acestea vor fi returnate de Guvern iar acest principiul a fost stabilit într-o viitoare Ordonanță de Guvern.

În privința asistenței sociale, Boc a declarat că a identificat ”o soluție bună” cu primul ministru: 90 la sută din fonduri vor veni de la administrația de stat, 10 la sută de la administrația locală.

”Am cerut ca cetățenii și autoritățile să fie tratate egal în ce privește terenul și clădirile care nu sunt îngrijite. Noi cerem egalitate de tratament și pentru autorități, avem în orașele noastre foarte multe clădiri în paragină și terenuri neîngrijite”, a mai explicat Boc.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. CORECT, bugetele satelor,comunelor CAPUSA sa nu se mai duca in spalare de bani prin finantari de echipe de fotbal, statui si alte nimicuri

 2. „Primarul Clujului a mai spus ca, în ce privește cheltuielile cu pandemie, acestea vor fi returnate de Guvern iar acest principiul A FOST Stabilit într-o VIITOARE Ordonanță de Guvern.”

  Cum naiba suna fraza asta, G4media?!

 3. credeam ca asta e specialitatea lui Ciolos

  • Localitatile alea sunt de facto cartiere ale Clujui de multi ani. E o masura absolut fireasca si intarziata prea multa vreme.
   Sau cumva consideri Baciu sau Floresti ca fiind sate mandre de daci liberi care nu ar trebui sa fie coordonate cu Cluj-Napoca.

   Primarii locali n-au decat sa se ocupe de probleme locale la fel cum fac primarii de sector in Bucuresti.

   Dar traficul din Floresti sau modernizarea drumului de acces catre Baciu sunt probleme metropolitane care nu mai trebuie lasate sa puta doar pentru ca primarul Florestiului nu vrea sa isi imparta jucariile daca nu marci banu’ unde trebuie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.