G4Media.ro

Elon Musk neagă afirmațiile conform cărora Twitter ar mai avea doar 1300…

sursa foto: Olivier DOULIERY / AFP

Elon Musk neagă afirmațiile conform cărora Twitter ar mai avea doar 1300 de angajați: ”Există aproximativ 2300 de angajaţi activi”

Twitter are aproximativ 2.300 de angajaţi activi, a spus Elon Musk sâmbătă, într-un Tweet, contrazicând informaţiile potrivit cărora ar fi mult mai mic, transmite Reuters, citată de News.ro.

CNBC a relatat vineri că numărul de angajaţi cu normă întreagă ai Twitter s-a redus la aproximativ 1.300 de angajaţi activi, care lucrează, inclusiv mai puţin de 550 de ingineri cu normă întreagă.

Aproximativ 75 dintre cei 1.300 de angajaţi ai companiei sunt în concediu, inclusiv aproximativ 40 de ingineri, a mai scris CNBC, citând înregistrări interne.

”Nota este incorectă. Există aproximativ 2300 de angajaţi activi, care lucrează la Twitter”, a scris miliardarul Musk într-un răspuns la un tweet care citează CNBC.

”Există încă sute de angajaţi care lucrează la încredere şi siguranţă, împreună cu câteva mii de contractori”, a adăugat Musk.

Musk a preluat Twitter în octombrie şi a efectuatrapid o serie de schimbări de produs şi organizaţionale.

Compania a lansat bifa albastră verificată de Twitter ca serviciu plătit şi, de asemenea, a concediat aproximativ 50% din personal.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Daca funcționează si cu 2300 inseamna ca multi din cei 7000 frecau menta mai mult sau mai putin.

  2. Ziua si articolul despre Elon in incercarea de a il pune intr-o lumina proasta desi a aratat clar ca functioneaza mult mai bine compania fara cei dati afara.

  3. De parca ne-ar interesa, dar voi trebuie sa vanturati rah.at hul stangist, sa atacati omul si sa-l puneti cu orice ocazie intr-o lumina proasta ca, dehh, nenea Musk a spus ca-i de dreapta si a deranjat leftistii si presa lor ‘independenta’.

    Toate articolele postate il pun pe asta intr-o lumina proasta.

  4. Musk marioneta lui Trump și Putin .