G4Media.ro

Elon Musk neagă acuzaţiile că ar fi hărţuit sexual o însoţitoare de…

sursa foto: Captură video

Elon Musk neagă acuzaţiile că ar fi hărţuit sexual o însoţitoare de bord în 2016 / Acţiunile Tesla au scăzut cu 6%

Directorul general al Tesla, Elon Musk, a denunţat drept ”complet neadevărate” acuzaţiile conform cărora a hărţuit sexual o însoţitoare de bord pe un avion privat, în 2016, apărute într-un articol de joi al publicaţiei Business Insider, dar acţiunile Tesla au scăzut vineri cu peste 6%, transmite News.ro, care citează Reuters.

Business Insider a scris joi că SpaceX, compania privată a lui Musk, a plătit 250.000 de dolari în 2018 pentru a soluţiona o plângere de hărţuire sexuală din partea unei însoţitoare de bord de pe un avion privat, care l-a acuzat pe Musk că s-a expus în faţa ei.

Articolul citează o persoană anonimă, care a afirmat că este prietenă cu însoţitoarea de bord.

Persoana a furnizat o declaraţie în cadrul procesului de decontare privată, potrivit articolului.

”Am o provocare pentru această persoană mincinoasă care susţine că prietena sa m-a văzut ”expus” – descrie doar un singur lucru, orice (cicatrici, tatuaje, …) care nu este cunoscut de public.

Ea nu o va putea face, pentru că nu s-a întâmplat niciodată”, a scris Musk pe Twitter, joi seara târziu.

Reuters nu a putut verifica informaţiile din articolul publicat de Business Insider.

Musk şi SpaceX nu au răspuns solicitărilor Reuters de a comenta despre articolul din Business Insider sau despre tweeturile miliardarului.

Într-o declaraţie acordată pentru Reuters vineri, Business Insider a declarat: ”Susţinem povestea noastră, care se bazează pe documente şi interviuri şi care vorbeşte de la sine”.

Business Insider l-a citat pe un prieten al însoţitoarei de bord spunând că, pe lângă faptul că s-a expus, Musk i-a frecat coapsa însoţitoarei şi s-a oferit să-i cumpere un cal dacă ”ar face mai mult” în timpul unui masaj în timpul zborului.

Însoţitoarea de bord a ajuns să creadă că refuzul ei de a accepta propunerea lui Musk i-a afectat oportunităţile de a lucra la SpaceX şi acest lucru a determinat-o să angajeze un avocat în 2018, potrivit Business Insider.

Compania de rachete a încheiat acordul în afara instanţei şi a inclus un acord de confidenţialitate care a împiedicat-o pe însoţitoarea de bord să vorbească despre asta, a spus Business Insider.

Site-ul de ştiri nu a numit cine sunt prietenul sau însoţitoarea de bord.

Musk, care se află în mijlocul unui efort controversat de a cumpăra Twitter, a declarat miercuri că va vota cu republicani în loc de democraţi, prezicând că are loc ”o campanie de trucuri murdare împotriva mea”.

În articolul din Business Insider, Musk a fost citat spunând că povestea însoţitoarei de zbor este ”o piesă de succes motivată politic” şi că este ”mult mai mult în această poveste”.

Joi seară, Musk a postat mai întâi pe Twitter: ”Atacurile împotriva mea ar trebui privite printr-o lentilă politică – acesta este manualul lor standard (dispreţuitor) – dar nimic nu mă va descuraja să lupt pentru un viitor bun şi pentru dreptul tău la libertatea de exprimare”.

În tweet-ul iniţial, el nu a menţionat în mod specific acuzaţiile din articolul Business Insider.

”Şi, pentru a se şti, acele acuzaţii nebune sunt complet neadevărate”, a adăugat Musk într-un alt tweet.

De asemenea, el a postat pe Twitter că articolul a fost menit să interfereze cu achiziţia Twitter.

sursa foto: Captură video

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Gata, i-au găsit și lu’ ăsta ac de cojoc – să-l liniștească!.. Prin demersul său, cu Twitter, le devenise destul de incomod – Congresul făcea spume, nu mai dormeau noaptea – cu prea multe ‘tentacule’ întinse din partea ăstuia împotriva Sistemului (deși, plăvanu’ nu asta urmărea.. ba Internet la lume cu găleata, ca la țară – care vb aia, și ăla trebe un tracking la el.. tre ‘filtrat’ .. ba tehnologie trăsnet, pe care ăsta nu era dispus să le-o pună la picioare.. și tot așa..
    Acum l-au făcut să stea cuminte.

  2. „Articolul citează o persoană anonimă, care a afirmat că este prietenă cu însoţitoarea de bord.”

    Iti dai seama cat de mare e falsul. Nimeni nu e de vina daca se dovedeste contrariul. Nu femeia acuza ci „o prietena” anonima :)))

  3. Apar lipitorile, când nu mai au ce sa suga încearcă în alta parte.

  4. Nu stiu daca exista viata in vreunul din trilioanele de sisteme solare din vecinatatea Caii Lactee, dar am convingerea ca Musk nu a actionat nepotrivit in privinta acelei femei.
    Se vede clar ca este modelul gu-noi-ului de-mocrat ob-amist.