G4Media.ro

Elon Musk l-a depășit pe Barack Obama în clasamentul personalităţilor cu cei…

Sursa foto: OLIVIER DOULIERY / AFP

Elon Musk l-a depășit pe Barack Obama în clasamentul personalităţilor cu cei mai mulţi admiratori pe Twitter / Pe următoarele locuri sunt Justin Bieber, Katy Perry și Rihanna

Acţionarul majoritar şi directorul general al Twitter, Elon Musk, a devenit personalitatea care are cei mai mulţi admiratori pe această reţea de socializare, după ce l-a depăşit pe fostul preşedinte american Barack Obama, informează AFP.

Joi, contul de Twitter al lui Musk era urmărit de 133.092.911 milioane de utilizatori, în timp ce contul fostului şef de stat era urmărit de 133.042.726 milioane de utilizatori. Diferența este, așadar, de 50.000 de admiratori.

Într-un an, de când şi-a anunţat oferta de cumpărare a companiei Twitter, Elon Musk a „câştigat” peste 50 de milioane de admiratori pe această reţea de socializare.

În februarie, site-ul de ştiri Platformer a scris că renumitul miliardar le-a cerut inginerilor de la Twitter să implementeze măsuri pentru a favoriza difuzarea mesajelor sale pe platformă.

Elon Musk şi Barack Obama ocupă la mare distanţă primele două locuri în acest clasament, fiind urmaţi de cântăreţii Justin Bieber (113 milioane de admiratori), Katy Perry (108 milioane de admiratori) şi Rihanna (108 milioane de admiratori), potrivit datelor furnizate de site-ul specializat Social Blade.

Twitter a anunţat că toţi utilizatorii care beneficiază de o insignă albastră, sinonim al certificării, dar care nu s-au înscris la noul abonament cu plată Twitter Blue, o vor pierde începând de vineri, 1 aprilie.

Într-un mesaj intern adresat săptămâna trecută angajaţilor companiei, Elon Musk a estimat valoarea reţelei Twitter la 20 de miliarde de dolari, mai puţin de jumătate din suma de 44 de miliarde de dolari pe care el a plătit-o, în octombrie 2022.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Clar, de asta a cumpărat Twitter, sa fie in top.