G4Media.ro

Elena Lasconi anunță că a votat DA la referendumul pentru familia tradițională…

sursa foto: Facebook/ Elena Lasconi

Elena Lasconi anunță că a votat DA la referendumul pentru familia tradițională din 2018

Elena Lasconi a fost întrebată în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă susţine căsătoriile între persoane de acelaşi sex. ”Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”, a răspuns Elena Lasconi, care a adăugat că a participat la referendumul pentru familia tradiţională organizat în 2018 şi a votat ”DA”.

Elena Lasconi a fost întrebată dacă acest răspuns nu va stârni critici în rândul votanţilor USR.

”Este treaba lor. Eu nu am nimic împotriva persoanelor de acelaşi sex, dar nu văd de ce aş milita pentru căsătoria dintre persoanele de acelaşi sex. Nu am nicio problemă cu relaţiile lor atât timp cât nu-i afectează pe cei din jur”, a mai spus ea.

Elena Lasconi, primarul USR din Câmpulung Muscel, a numit-o pe senatoarea Diana Şoşoacă – ”isterică”, iar pe liderul AUR George Simion – ”golan”. Elena Lasconi a fost întrebată în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, pe cine ar alege între Diana Şoşoacă (lider SOS România) şi George Simion (lider AUR). ”M-aţi pus să aleg dintre o isterică şi un golan”, a răspuns Elena Lasconi, potrivit News.ro.

Atenţionată să nu-i jignească, Elena Lasconi a replicat ”Le-am făcut un compliment”.

Ra a spus că a votat ”DA” la referendumul pentru familia tradiţională din 2018, inițiat de Liviu Dragnea și boicotat de majoritatea votanților. „Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”, a spus Lasconi la Prima TV.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Chiar așa a zis “ Eu nu am nimic împotriva persoanelor de acelaşi sex”?

  2. Bine zis Elena!

    • Doamna primar, noi nu ne-am dus la referendum, pentru simplul motiv ca, deja din anul acela, știam ca biserica nu poate fi obligata sa primeasca un cuplu gay pentru ceremonie. Simpli, nu poți obliga biserica la asa ceva.
      Mai știam și ca toți cei care vor sa trăiască ca un cuplu, indiferent ca sunt bărbat cu femeie ori alta combinație, o pot face în parteneriat civil, instituție care le apară și patrimoniul. Ca patrimoniul îininterrseaza și pe ei, și pe cei ce trăiesc lângă ei.
      Bine ca știm acum cu cine avem de-a face.
      Sper cu tărie, ca succesul unor oameni din usr și alții care în 2016 au găsit calea spre politica, sa ii facă și pe alții sa între în politica. Avem nevoie de diversitate și la vot, adică mai multe partide. Cu aceleași valori ca usr e foarte bine, dar cu programe și direcții diverse. Îmi da speranta ce s-a întâmplat în Polonia.

    • @Omaza: da-mi, te rog, un link catre legea care reglementeaza parteneriatul civil in Romania. [Tu zici ca „stii (…) ca pot”]