G4Media.ro

Efectul înjurăturilor la adresa PSD: secretarul general al tineretului PNL, demis și…

Foto: Octavian Oprea / Facebook

Efectul înjurăturilor la adresa PSD: secretarul general al tineretului PNL, demis și de la partid, și de la Autoritatea pentru Digitalizarea României – Oficial

Update 19.38: Premierul Nicolae Ciucă, care e și președintele PNL, l-a demis marți pe Octavian Oprea din funcția de vicepreședinte al Autorității pentru Digitalizarea României, potrivit unui comunicat PNL.

De asemenea, conducerea Partidului Național Liberal a decis să ceară lui Octavian Oprea să își dea demisia din toate funcțiile deținute la nivelul partidului, potrivit comunicatului citat. PNL îl acuză pe Octavian Oprea, secretar general al TNL, că ”a fost principalul organizator al evenimentului, organizat în weekendul 9 -11 septembrie 2022 în stațiunea Venus, pe timpul căruia tineri liberali au adresat cuvinte jignitoare la adresa membrilor altor formațiuni politice”.

De remarcat că nici o sancțiune nu a fost luată pentru Mara Mareș, președinta TNL.

Update 17.52: Mara Mareș, șefa organizației de tineret a PNL, a confirmat pentru G4Media plecarea lui Octavian Oprea din funcțiile de la partid și din guvern.

”Urmare a evenimentelor petrecute la Școala de vară a Tineretului Național Liberal, în urma analizarii materialelor video și a discutiilor avute cu mai multe persoane prezente, a fost clarificat modul în care acest incident regretabil s-a produs și s-au stabilit rolurile participanților în respectivul eveniment. Cu efect imediat, urmează ca Secretarul General, domnul Octavian Oprea, să își prezinte demisia din toate funcțiile deținute. Tineretul Național Liberal militează pentru respectarea valorilor morale, pentru pluralism politic, toleranță și incluziune, respectă libertatea de exprimare exercitată cu bun simț, iar astfel de incidente regretabile nu reflectă viziunea, misiunea ori programele organizației”, a spus Mara Mareș.

Articol inițial: Octavian Oprea, secretarul general al Tineretului Național Liberal, a fost demis marți atât din funcția de la partid, cât și din funcția de vicepreședinte al Autorității pentru Digitalizarea României, au declarat pentru G4Media surse din PNL.

Oprea a fost considerat vinovat pentru organizarea școlii de vară a TNL de la Venus, ocazie cu care tinerii liberali au fost filmați în timp ce strigau injurii la adresa PSD.

Octavian Oprea, originar din Focșani, a fost în 2021 chiar președintele Autorității pentru Digitalizarea României.

Organizația TNL e condusă de Mara Mareș sub ultimii trei președinți ai partidului. Conducerea partidului nu a luat nici o măsură împotriva ei.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

35 comentarii

 1. Pas important spre fuziunea PSD-PNL prin absorbție.

 2. România educată prinde contur :))

 3. aia are cumva scutire sa primeasca un sut undeva? daca celalalt a fost demis, cu atit mai mult trebuia zburata si ea.

 4. Dacă nu ați votat partidul de 2 procente….

  • cum sa plece viitoarea ralina gorcan a PNL-ului? sa ramana chiar asa, fara femele incompetente pe tusa unui viitor guvern de masculi incompetenti?!

 5. Să înțelegem că principala valoare morală a PNL este să nu cumva să zică vreun PNL-ist ceva de rău despre PSD . Vă uitați la PSD ca la soare . Pe când unirea cu visul vostru umed PSD ?

 6. Foarte bine i-a facut.😆

 7. Ce vă mai e frică de Ciolac! Pnl preș…mă rog.
  Că „tineretul lăbăral” e format din jigodii, asta e una, dar să te caci pe tine de frica certurilor cu pesede și plecarea lor de la guvernare…asta zice multe despre „valoarea” pnl.
  PS: lasă că se duce tânărul vlăstar plitic la AUR, nu‐i bai. Îl primesc ipochimenii cu brațele deschise.

 8. Probabil dânsul nu pupă cu atâta sârg ca Mara Mareș

  • sau a pupat, dar a pupat prost :))

  • sau a pupat, dar a pupat pro.st :))

 9. V-ați dat cu firma-n cap. Vai de papucii voștri de tineri liberali. Mai bine v-ați dezintegra cu totul. Așa ca țărăniștii. În neant.

 10. Puie MSD!

 11. „Tineretul Național Liberal militează pentru respectarea valorilor morale… „🤮🤮🤮🤮🤮

  De aici s-a rupt filmul, pentru că toleranţa la prosteală nu mai făcea faţă. Tineretul Național Liberal sunt doar nişte ciocoi în devenire. Nimic mai mult.

 12. Mara Mares de ce nu si-a dat demisia?

 13. PSD+PNL=LOVE

 14. la USR era liber la injurat … la PeeeSeeeDeee e interzis ….
  dragi votanti de PNL faceti voi calculele (pentru cei care nu sunt de fapt peeseedisti un suflet)

 15. Iar se amana cu vreo 10 ani Digitalizarea si asta doar din cauza USeR-istilor de la G4Media!

 16. SE POATE NUMI ” EFECTUL JOHANIS ”
  DEMISIA ,PRESEDINTE MINCINOS SI LAS !

 17. Practic, stirea e ca Octavian Oprea pleaca la PSD

 18. Nu se poate asa ceva.
  Nu se mai gaseste alt „specialist” in PNL

 19. tara „animalelor politice”

 20. Probabil ca acesta este cel mai important lucru pe care il invața de la „liderii” partidului pnl/psd: cum sa se dea in gat unul pe sltul si care pupa mai frumos fundul „superiorilor”!

 21. Un porc unsuros

 22. PSD-ul trebuia imediat sa iasă de la guvernare si sa dea jos guvernul

 23. Prieteni, explicați-mi vă rog care e problema. Le dădeau plăcuța suedeză… Nu se mai face?
  Recunosc că nu am mai fost pe la partid de când nu mai e Barna președinte. Care e instructajul acum, nu mai înjurăm?

 24. Sancțiunea, apa de ploaie, intro alianță, partenerii trebuie sa se respecte reciproc, desigur cu o excepție, in Romania unde, este țară mai multor posibilități decat in SUA. Nici nu-i de mirare ca arată România așa cu asemenea guvernanți de mahala sordidă, mjz ra duoa vocabular di comportare, dincolo de minciună și corupție.

 25. PUIE MNL + PUIE MSD = PUIE USL

 26. Ja pierdole kurwa Mac!

 27. Tineretul liberal de fapt reprezinta societatea; care e o imensa galerie de fotbal; majoritar.
  Aia care nu voteaza nu se pun, societatea in sine presupune si obligatii.
  Baiatul asta o sa ajunga mare, “mark my words” , desi ar merita sa se duca direct la ghena. Da nu te poti pune cu votantul.

 28. Gunoaie!!!!!!!