G4Media.ro

E.ON anunţă că suspendă publicitatea şi postările pe Facebook şi Instagram sub…

E.ON anunţă că suspendă publicitatea şi postările pe Facebook şi Instagram sub formă de protest ”împotriva instigării la ură, discriminării şi intoleranţei”

Grupul german E.ON a anunţat, joi, că suspendă publicitatea şi postările pe Facebook şi Instagram, ca atitudine ”împotriva instigării la ură, discriminării şi intoleranţei”, transmite News.ro.

”La E.ON, acţionăm în conformitate cu valorile esenţiale, cum ar fi respectul, diversitatea şi toleranţa. Ne opunem expres şi hotărât rasismului, instigării la ură şi discriminării. De asemenea, aşteptăm această atitudine clară din partea partenerilor noştri. În acest context, considerăm că este responsabilitatea noastră să revizuim angajamentul şi rolul nostru pe Facebook şi Instagram”, arată grupul într-un comunicat.

Prin urmare, grupul E.ON va întrerupe toate anunţurile, postările şi activităţile pe Facebook şi Instagram ”până la o notificare ulterioară”.

”Luăm atitudine împotriva instigării la ură, discriminării şi intoleranţei”, mai arată gupul.

Grupul german E.ON este unul dintre liderii pieţei de energie, având în România o prezenţă consolidată de-a lungul a 15 ani. Companiile-fanion ale grupului sunt Delgaz Grid şi E.ON Energie România, acestea desfăşurând activităţi de distribuţie, respectiv de furnizare a energiei şi a soluţiilor energetice pentru circa 3,2 milioane de clienţi.

Anul acesta se împlinesc 15 ani de când E.ON a preluat fostele distribuţii de stat din domeniul gazelor naturale şi energiei electrice, Distrigaz Nord şi Electrica Moldova.

Grupul german E.ON a investit 1,7 miliarde euro în România, în ultimii 15 ani, în modernizarea reţelelor de distribuţie şi dezvoltarea de soluţii energetice, astfel că din 2005, de la intrarea pe piaţa din România, au fost modernizaţi peste 8.290 km de reţea de gaze naturale (jumătate din lungimea totală a reţelei preluată la privatizare) şi circa 6.450 km de reţea de energie electrică.

sursa foto: eon-romania.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. Super, hai sa luptam cu dusmanul imaginar ca sa mai inchida din conturile de facebook, mai promoveaza niste democrati in america, niste socialisti in Europa, super, save the blacks, they’re in great danger! As spune ca ii boicotez, dar oricum nu le cumparam /foloseam produsele.

  • tu esti produsul odata ce ai cont pe facebook.

  • Oameni buni, incercati sa nu mai fiti analfabeti functionali, si referiti-ca doar la comentarii cand raspundeti. Unde am scris ca am cont de facebook, si chiar daca as avea, ce treaba am eu cu produsul lor. Sunt un produs al facebook, ok, dar nu al lor.

 2. Corporatiile sustin cenzura. Este de retinut. Mare ironie sa fugim de Ceausescu in Occident si sa gasim niste neomarxisti infinit mai periculosi.

 3. Pentru Eon doar banul conteaza, restul e bla, bla si praf in ochii fraierilor. Cica suspenda postarile de pe FB. Unu la mana cina va urmareste aceste postari?! Doi la mana cica asa sustin ei lupta impotriva urii rasiale. Ce dobito(a)c(a) spalat(a) pe creier este seful aceste campanii? Nu prea se potriveste cu situatia din Romania. Pana la urma nu costa nimic sa fii o multinationala, lacoma de bani, dar care face pe mironosita, cu toate ca stim ca este o mare bagaboanta…

 4. Isi sufla Zuckerberg mucii in bancnote de 20$ de la atata plans dupa banii astora.
  PS: a renuntat la cele de 100$ din ratiuni economice

 5. Trist. Eu speram sa continue sa faca reclama la curent si gaz, ca nu care cumva sa ma sucesc si sa ma incalzesc cu biogaz, sau sa imi fac nucleara in beci.

 6. Cine draq i-a ales pe ăștia și alții că ei că să facă ei pe activiștii politici pe banii noștri? Să-și vadă draq de șuruburile și țevile lor pentru că nu i-ar mandatat nimeni ca organizație politică.Sânt niște șmenari francezi care au șpăguit niște nomenklaturiști că să tragă la plăcintă.Să nu uite asta și să-și vadă de cazanele și pompele lor și de salariile angajaților români și să dea prețul în jos la limite rezonabile.Dacă au chef de politică, după programul de lucru, cu pancarte și stegulețe, frumos în coloană, cu CEOușul în frunte, în Piața Constituției, să ragă până răgușesc.

 7. Cine draq i-a ales pe ăștia și alții că ei că să facă ei pe activiștii politici pe banii noștri? Să-și vadă draq de șuruburile și țevile lor pentru că nu i-ar mandatat nimeni ca organizație politică.Sânt niște șmenari nemți care au șpăguit niște nomenklaturiști că să tragă la plăcintă.Să nu uite asta și să-și vadă de cazanele și pompele lor și de salariile angajaților români și să dea prețul în jos la limite rezonabile.Dacă au chef de politică, după programul de lucru, cu pancarte și stegulețe, frumos în coloană, cu CEOușul în frunte, în Piața Constituției, să ragă până răgușesc.

 8. Daca te superi pe cineva (ex. Facebook), ca sa fii credibil în spatiul public ar trebui sa dai niste motive. In cazul dat: a încurajat Facebook ura sau alte rele?
  Caraghiosi…

 9. FELICITARI E.ON!!!Cu cât mai mulți,cu atât mai bine!!!NU trebuie să fie nimeni obligat să citească toate prescurtarile injuraturilor și vocabularul abject al unora!!NU trebuie să fie nimeni obligat să vadă amenințări proliferate la adresa unor necunoscuți!!!Așa, se va face o epurare a știrilor false și a celor care le distribuie!!!S-a dezvoltat ideea că dacă nu ești pe Facebook ,nu exiști!Dar daca există cineva doar datorită faptului că utilizează jargoane,injurii și stiri false ,atunci mai bine ANONIM!!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.