G4Media.ro

După ce un plop s-a prăbușit pe calea ferată, segmentul aflat pe…

După ce un plop s-a prăbușit pe calea ferată, segmentul aflat pe raza Regionalei Cluj se va realiza cu tracţiune Diesel, pe firul II

Circulaţia trenurilor între staţiile Iclod şi Bonţida, segment feroviar aflat pe raza Regionalei CF Cluj, se va realiza cu tracţiune Diesel, pe firul II, după ce un plop s-a prăbuşit în gabaritul căii, a rupt linia de înaltă tensiune şi stâlpul de susţinere al firului de contact, aferent firului I de circulaţie, informează sâmbătă seara Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

Echipele de intervenţie ale SRCF CLUJ vor acţiona cu personal propriu pentru tăierea, îndepărtarea copacului şi eliberarea liniilor de cale ferată, pe ambele fire, iar cu două drezine pantograf se vor desfăşura lucrările necesare pentru înlocuirea firului de înaltă tensiune şi a stâlpului de susţinere, de pe firul I.

Din cauza acestor avarii, înregistrate la sistemul de alimentare cu energie electrică, patru trenuri de călători (IR 15836, R 4095, R 4010 şi IR 1831) care urmează să tranziteze zona respectivă, vor circula cu tracţiune Diesel, astfel încât să asigurăm continuitate în traficul feroviar.

„Menţionăm faptul că, intervenţiile necesare la sistemul de alimentare cu energie electrică se vor desfăşura pe firul I, iar trenurile vor fi redirecţionate pe firul 2, cu tracţiune Diesel. CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat, asigurându-i în acelaşi timp că echipele de intervenţii ale companiei depun toate eforturile necesare pentru remedierea, în cel mai scurt timp posibil, a oricărui deranjament înregistrat pe calea ferată, astfel încât circulaţia trenurilor să se reia în condiţii optime de trafic”, dau asigurări reprezentanţii companiei.

Foto: Inquam Photos – Manases Sandor

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. Oare cat de bou trebuie sa fii ca sa nu stii nici in sec XXI ca trebuie taiati copacii de langa calea ferata?
  Oare cat???

  • Lumea profitorilor si profitoarelor ca tine?

   A verificat cineva cât a primit si primește firma de consultanta si avocatura din bani publici prin contractele pe care le au cu CFR?? CFR n-are bani de salariile muncitorilor care produc ceva tangibil, dar au milioane pentru nimicul livrat de acești vânzători de vorbe in vânt care urmăresc vinderea ultimelor companii de stat si care sunt plătiți nesimțit de bine pentru “restructurarea” asta!

   Câțiva oameni sunt plătiți sute de mii de RON, si pe care nu ii trage nimeni la răspundere ca n-au livrat nimic pe partea de eficienta operationala, Audit, standarde. Asta nu mai e furt??

  • Sunt firme din categoria celor Big 4, in cazul de fata PwC si casa de avocatura afiliata + restul – abonate la contracte cu statul, si care trebuie sa plătească si ele pentru lipsa de eficienta actuala si corupție din sectorul public!
   Pana acum au făcut zeci de milioane de RON din contracte cu statul, iar ineficienta colcăie peste tot. Audituri fraudate au avut nenumărate la nivel internațional, detaliate in MASS media; Spark zicea ca la RAR, unde au fost acele fraude, aceste firme consultanta iau anual milioane de RON ca sa facă Audit!!! Ăștia de ce nu mai intra la zdup pentru mușamalizarea fraudelor si corupției când sunt plătiți pe bani mulți din fonduri publice sa eficientizeze si sa descopere coruptia ?
   DNA lasa coruptia acestor multinaționale sa înflorească, desi ele si cei care lucrează in cadrul lor, au câștigat salarii din proiecte cu statul, deci platite din fonduri publice, mult peste valoarea pe care au creat-o ei si mult peste salariile oricărui funcționar public! Mai mult, aceste firme învață bogatii cum sa facă optimizare fiscală, adica sa nu plătească taxe deloc in țara, astfel de patriotism servesc! Stop hoției si dublei masuri!! Plus valoarea iese sub toate formele din țara si voi dormiți pe voi!

  • K
   Sunteti bine ?
   Atentie la panica . Nu face bine la sanatate .

  • @Bird: Dezamăgitor!!!
   Nu doar ca nu sunteti in stare sa scrieți o propoziție si sa construiți un argument solid si convingător, dar nu aveți nici măcar inteligenta emoțională sa faceți diferenta între ceea ce dvs reperați in mod eronat ca fiind “panica” si ceea ce este de fapt in comentariul meu de mai sus: interes fata de aceasta țara, implicare in lupta anti-corupție, spirit civic si patriotism!!!
   Se vede ca NU aveti aceste trăsături de caracter si nici nu va interesează!!! Halal cu astfel de cetățeni – mulți profitori direct angajați la stat, sau mulgatori/mulgătoare pe lângă cei angajați la stat!!

 2. Too late, too little!

 3. Se tin lant blestemele pe calea ferata. Ca-n primavara, incendiile in spitale!

 4. Ziua si incidentul pe calea ferata!!!
  Simpla chestiune de timp pana ce vom avea o tragedie de proportii…iar dl Barna ne va spune ca e „o isterie falsa”, nu te poti pune cu copacii putreziti!!!
  Zombilica va tacea, el e cu „investitiile”!!!
  Calea ferata se razbuna in numele romanilor!

 5. K669
  Plop cazut pe calea ferata .
  Echipele proprii SRCF CLUJ au actionat .
  Energie electrica pe celalalt fir .
  CFR CLuj transmite scuze .
  N-au asteptat ministrii sa indeparteze plopul de pe linie.
  Alta lume !

 6. Tot așa va fi câtă vreme rămân pe posturi directorii pesedisti, care nu au altă treabă decât să-l saboteze pe actualul ministru nepesedist. Drula își va merita soarta dacă nu se descotorosește repede de pesedisti de tagma lui blegaila de la Timișoara. Pesedistul blegaila a dat locomotivele bune ale CFR călători să tragă trenuri private de marfa in timp ce călătorii stau că prostii prin camp și înjură pe ministru :)) mxxxuie pesede !!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.