G4Media.ro

Drulă, despre Buzatu: E o mică picătură din marele jaf pesedisto-penelist. Aceste…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Drulă, despre Buzatu: E o mică picătură din marele jaf pesedisto-penelist. Aceste șpăgi sunt finanțate fix din taxele românilor

Președintele USR, Cătălin Drulă, a comentat vineri seara cazul liderului PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, care a fost prins în flagrant de procurorii DNA în timp ce ar fi primit o mită de 1,25 milioane lei pentru acordarea unui contract, după cum au declarat pentru G4Media surse judiciare.
Potrivit lui Drulă, acest caz este „o mică picătură din marele jaf pesedisto-penelist. Aceste șpăgi sunt finanțate fix din taxele românilor.Cei care dau aceste șpăgi le recuperează din contractele plătite cu bani publici.”
Liderul USR a făcut o legătură între pachetul de reforme anunțat de premierul Ciolacu și marile cazuri de corupție: „Pentru a finanța acest jaf generalizat vine Ciolacu cu creșterile de taxe. Să nu uităm că doar cu sprijinul lui Iohannis și al PNL pot face asta. Pentru că sunt tovarăși în această hoție.”, a mai spus Cătălin Drulă.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. Huoooo USR, huoooo Drulă…….

  • A început hotul sa huiduie oameni cinstiti

  • Ce ai, Cip? Ai băut gaz, si fumat ceva, sau îți convine să fi furat de PSD, şi să platesti taxe, din care sa fure?

  • Da mă, ce, nu va regasiti in huiduielile mele? Ca 70% din cei ce voteaza, da. La anu’ usl o sa adune lejer 50% si haur vreo 15-20%. Pariu?

  • Aşa, şi? Ce treabā am wu cu HAUR?
   Dar, e bine cu PSD-PNL, care de peste 33 de ani, sărăcesc România?
   Eşti şi moldovean, poate?! De aia e Moldova săracă, fără autostrăzi şi fără locuri de munca, si tu susții hoția PSD-ului! Nëğĥïòɓule!

 2. Domnul Drula probabil are dreptate, dar este necesar mult mai mult efort pentru construirea unei opoziții puternice și credibile. Asta, în contextul în care întreaga presă este favorabilă cleptocrației care o finanțează.

 3. Mestecam coceni, parca as fi mai impresionat daca am mesteca niste lucernă combinată cu ceva furaje premium, as vedea altfel viitorul.
  Lipsește ceva, o energie, un om nou apăsat și nerumegator.

 4. Opoziția din Ro este inexistenta.Nimic din ce și-au propus nu au realizat .Mafia pnlpsd știe de ce