G4Media.ro

Dronele Israelului vor fi fabricate la Braşov / Aeronavele fără pilot pot…

Dronele Israelului vor fi fabricate la Braşov / Aeronavele fără pilot pot zbura la 7.300 de metri înălțime cu o viteză de 120 de noduri şi pot transporta sarcină utilă de 180 de kilograme

Israel Aerospace Industries (IAI) a semnat un acord de cooperare cu compania română de apărare IAR-Brasov pentru producţia de aeronave fără pilot (UAV), anunță Bună Ziua Brașov.

Potrivit unui comunicat emis de IAI către DefenseRomania, în baza acordului, sistemele UAV vor fi fabricate în Braşov, România. De asemenea, IAI va înfiinţa în România o academie pentru formarea operatorilor şi a tehnicienilor pentru sistemele UAV.

Tactical Heron este un UAV conceput pentru misiuni tactice pe câmpul de luptă şi serveşte în principal forţele terestre.

UAV-ul poate efectua mai multe misiuni cu diferite sarcini utile şi include cele mai avansate tehnologii pe care IAI le poate oferi. Acest model face parte din familia UAV a IAI şi este proiectat pe baza cunoştinţelor extinse în domeniu ale companiei şi acumnulate pe parcursul a aproape 50 de ani.

Heron se mândreşte cu una dintre cele mai înalte clasificări în materie de siguranţă şi fiabilitate a zborului din lume şi este capabil să opereze în condiţii meteorologice extreme. În plus, are un motor de ultimă generaţie, licenţiat şi cu capacităţi demonstrate, ce permite atingerea unei altitudini maxime de zbor de 7.300 de metri, o viteză de 120 de noduri şi o sarcină utilă de 180 de kilograme.

Sursa foto: defenseromania.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. J vor veni in numar mare sa ia slujbele bine platite. Anii de dupa revolutia din Octombrie sau dupa foametea din Galitia se mai repeta inca o data, pe spinarea fraierilor.

  • Este investiția lor. Pot sa angajeze pe cine vor, pe co-naționalii lor, chiar nu mai contează, important este ca se vor plăti taxe in România!

   Nu va vad agitându-va când resursele naturale ale țării care aparțin tuturor romanilor sunt exploatate de straini care isi platesc CEO-ul de naționalitate straina cu milioane de euro din exploatarea resurselor tarii (asta după ce au făcut mulți-milionară fosta CEO din România o mediocra) si alți câțiva romani mediocrii care câștiga 6.000-10.000 euro pe luna, ținuți in funcții de management la infinit, in loc sa angajeze pe alții din cei sutele de mii de romani mai inteligenti, onorabili care nu au avut venituri de la stat!
   Astea-s problemele. Dar va faceti ca nu le vedeti!

  • cu alte cuvinte,
   bine ca nu-ti postezi mesajele antisemite sub un articol Clej, ca nu le-ai vedea in vecii vecilor

   dar asa, redactia, in rand cu noua moda globalista, te mangaie pe crestet

  • Vigilentul observație, frate cu felație de la Ministerul Adevărului!

 2. N-ar merge sa le folosim la Sintesti? De proba .

 3. Sunt perfecte pentru border police, politia nationala din marele orase, patrula aeriana etc…sunt OZN pentru noi, exact cum sunt submarinele militare.

 4. Nu vor fi fabricate ci asamblate . Tara de asamblori ….

  • Urla ceausismul in tine. In ziua de azi NIMENI nu fabrica orice de la 0. Ci asambleaza componente de la furnizori.

 5. Prostii de romani cumpara toate rahaturilel israeliene,mai bine luam drobele turcesti Bayraktar TB2 ,drone testate cu succes in Armenia,Libia si Siria.

 6. Foarte bine. Bravo Brasov.