G4Media.ro

Dragoste în vremea coronavirusului: Un cuplu de octogenari se întâlnește în fiecare…

Dragoste în vremea coronavirusului: Un cuplu de octogenari se întâlnește în fiecare zi la granița dintre Germania și Danemarca/ ”Nu ne putem săruta, dar mâncăm biscuiți și bem șnaps”

O femeie din Danemarca şi un bărbat din Germania, ambii octogenari, se întâlnesc în fiecare zi pentru un picnic şi o discuţie la graniţa dintre cele două ţări, închisă ca măsură împotriva combaterii coronavirusului, informează Reuters, citată de Agerpres.ro.

Inga Rasmussen (85 de ani), care locuieşte în Gallehus, în partea daneză, l-a cunoscut pe Karsten Tuechsen Hansen (89 de ani) în urmă cu doi ani. Cei doi, văduvi amândoi, au început o relaţie.

Asemenea multor cupluri din diverse regiuni ale lumii afectate de restricţiile de deplasare cauzate de pandemia de coronavirus, cei doi au de înfruntat obstacole pentru a se putea întâlni, dar nu se lasă atât de uşor descurajaţi.

Rasmussen vine la graniţă cu maşina şi aduce cu ea scaune pliante, iar Hansen vine pe bicicletă. Stau fiecare de o parte şi de cealaltă a baricadei mâncând biscuiţi şi bând şnaps combinat cu apă fierbinte dintr-un termos.

„Nu există altă soluţie. Dragostea merge mai departe… E bine că ne putem vedea o dată pe zi în felul acesta. Nu ne putem îmbrăţişa sau săruta, dar e aici cu mine şi putem împărtăşi noutăţi”, a spus Hansen.

„Să iubeşti, să fii sănătos şi să trăieşti o viaţă lungă”, a spus bărbatul ridicând paharul în aer.

Germania şi Danemarca au introdus controale la frontieră în urmă cu două săptămâni ca parte din eforturile de combatere a transmiterii virusului.

sursa foto: Reuters/ Fabian Bimmer

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Foarte frumos!

  2. Cea mai frumoasa stire pe ziua de azi. Probabil si de maine.

  3. In criza asta nenorocita. Respect!

  4. Universul e un joc holografic.

  5. Emotionant…sa rezisti ziua intreaga acolo, in zona aia cam bate vantul rece, e nordul rece al Germaniei….sa aveti NOROC mult si sa scapati cu bine de virusul asta periculos…
    E impresionant cum 2 batranei se bucura de fiecare clipa de viata pe care o au…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.