G4Media.ro

Dr. Fauci crede că vaccinul AstraZeneca este bun, dar compania a prezentat…

sursa foto: Facebook/ Anthony Fauci

Dr. Fauci crede că vaccinul AstraZeneca este bun, dar compania a prezentat date depăşite

Medicul Anthony Fauci, consilier al preşedintelui american Joe Biden pentru COVID-19, este de părere că vaccinul AstraZeneca împotriva coronavirusului este probabil foarte bun, însă o comisie independentă de revizuire a fost îngrijorată de date care ar putea induce în eroare, prezentate într-un comunicat de presă de săptămâna aceasta al companiei farmaceutice, transmite Reuters.

„Probabil este un vaccin foarte bun”, a declarat marţi dr. Fauci, care este şi directorul Institutului Naţional pentru Alergii şi Boli Infecţioase din SUA.

La emisiunea Good Morning America (Bună dimineaţa, America!) a televiziunii ABC News unde şi-a exprimat încrederea în vaccin, medicul a adăugat că un comunicat al AstraZeneca a prezentat date „care erau oarecum depăşite şi ar putea fi chiar într-o oarecare măsură înşelătoare”, ceea ce a provocat îngrijorarea comisiei de monitorizare a datelor şi siguranţei.

În aceeaşi zi, AstraZeneca a anunţat că va contacta comisia independentă pentru studiul clinic al vaccinului în Statele Unite şi va pune la dispoziţie analiza primară a celor mai recente date.

Sursa: Agerpres

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Bine zis. Dar semințele neîncrederii au fost deja saudite. Nu tot doctorul Fauci zicea acum un an ca măștile nu ajuta la limitarea răspândirii covid?

  2. Bun si eficace pentru a nu fi autorizat in SUA.

  3. Pe criteriul asta, astept sa vad orice mentiune a lui Bacalbasa, S Oprescu sau Ciuvica prefatata cu ‘Dr”, ca si ei au absolvit medicina. Spre deosebire de Fauci, astia au vazut pacienti si in mileniul curent.

  4. E bun baietzi, dar e prea ieftin comparativ cu restul si de aia au dat in el asa tare. Acum s au impacat si din pix o rezolva: e buna maica, doar datele au fost invechite! Si oile merg la vaccinat una cate una!