G4Media.ro

Dr Dan Tesloianu, arest la domiciliu / Decizia nu este definitivă

Sursa foto: Pixabay

Dr Dan Tesloianu, arest la domiciliu / Decizia nu este definitivă

Doctorul Dan Tesloianu de la spitalul Sf Spiridon din Iași, acuzat că ar fi implantat, în perioada 2017 – august 2022, un număr de 238 de dispozitive extrase din cadavre sau a căror sursă de proveniență nu se cunoaște, va fi plasat în arest la domiciliu, a decis joi instanța, într-o decizie care nu este definitivă.

Procurorii ceruseră prelungirea arestului preventiv cu încă o lună, începând cu 18 aprilie. Contestația se va judeca la Curtea de Apel București.

Procurorii au susținut că o mare parte dintre aceste intervenții chirurgicale „nu erau necesare”, fiind efectuate fie în urma unor „diagnostice fictive”, fie prin recomandarea anterioară a unor medicamente care să provoace reacții de natură a conduce la simptomatologia specifică. Surse G4Media au declarat că ar fi vorba de medicamentul Neoton. În acest dosar, sunt vizați în total șase medici și patru pacienți, arată un comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ), publicat sâmbătă.

Citește și:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Daca a stat mai mult de 2 luni in arest, asta inseamna 43 de zile lucratoare in care putea salva vreo 3 oameni pe zi, asta inseamna 129. And counting.