G4Media.ro

Două trenuri s-au ciocnit într-un tunel din Belgrad: 13 persoane au fost…

Ffoto: Pexels/ Israelzin Oliveira

Două trenuri s-au ciocnit într-un tunel din Belgrad: 13 persoane au fost rănite, din care patru sunt în stare gravă

În total, 13 persoane au fost rănite vineri, dintre care patru grav, în ciocnirea unui marfar cu un tren de călători care avea interdicţie de trecere într-un tunel din Belgrad, a indicat ministrul sârb al transporturilor, Goran Vesic, scrie AFP, citată de Agerpres.

„Treisprezece persoane au trebuit să fie primească îngrijiri, printre care mecanicul, o controloare de bilete şi doi pasageri, toţi patru transportaţi la centrul de urgenţă”, a precizat Goran Vesic. „Nouă pasageri s-au putut întoarce acasă”, deoarece aveau răni uşoare, potrivit aceleiaşi surse.

Ministrul de interne, Ivica Dacic, anunţase anterior nouă răniţi.

„Am fost norocoşi. Nu sunt morţi, asta e cel mai important”, a declarat el presei, în apropiere de locul accidentului, la aproximativ 4 kilometri de centrul Belgradului, lângă podul Pancevo.

„La faţa locului au fost trimişi 25 de pompieri cu şapte vehicule, deoarece echipele medicale nu au putut accede la locul coliziunii”, a adăugat Ivica Dacic, citat pe site-ul televiziunii naţionale (RTS).

Potrivit ministrului sârb al transporturilor, trenul de călători a lovit, ‘în mijlocul tunelului’, trenul de marfă care era oprit. 
 
***17:05.2024/ORA 22:38 Serbia: Nouă răniţi în urma ciocnirii a două trenuri la Belgrad
 
Nouă persoane au fost rănite vineri în ciocnirea unui marfar cu un tren de călători într-un tunel la Belgrad, a anunţat ministrul sârb de interne, Ivica Dacic, notează AFP.

„La faţa locului au fost trimişi 25 de pompieri cu şapte vehicule, deoarece echipele medicale nu au putut accede la locul coliziunii”, a declarat Ivica Dacic, citat pe site-ul televiziunii naţionale (RTS), precizând că nouă persoane au fost evacuat la spitale.

„Am fost norocoşi. Nu sunt morţi, asta e cel mai important”, a adăugat el în faţa presei, în apropiere de locul accidentului, la aproximativ 4 kilometri de centrul Belgradului, lângă podul Pancevo.

Potrivit ministrului transporturilor, Goran Vesic, trenul de călători a lovit, „în mijlocul tunelului”, trenul de marfă care era oprit.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează