G4Media.ro

Două străzi din Suceava vor purta numele a doi foști consilieri locali,…

Două străzi din Suceava vor purta numele a doi foști consilieri locali, unul care a murit după infectarea cu Covid-19, altul care a murit de infract

O stradă din municipiul Suceava va purta numele fostului consilier local Cornel Grosar (PSD), care a decedat la vârsta de 58 de ani, în luna aprilie a acestui an, după ce s-a infectat cu noul coronavirus, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, primarul Ion Lungu (PNL).

Potrivit edilului, o altă stradă va purta numele fostului consilier local Bogdan Bicsi (PNL), decedat la vârsta de 53 de ani, în luna noiembrie 2019, după ce a suferit trei infarcturi la interval de câteva ore, ultimul fiindu-i fatal.

„Avem două porţiuni de stradă spre Mitoc, într-o zonă foarte frumoasă. Ne-am gândit să le dăm numele a doi consilieri locali. Strada Cornel Grosar, cu o lungime de 600 de metri şi o lăţime de 6 metri şi strada Bogdan Bicsi, cu o lungime de 510 metri şi 6 metri lăţime. E un semn de respect faţă de cei doi consilieri, care au fost oameni bătăioşi, s-au implicat în Consiliul Local, în problemele comunităţii şi ale societăţii civile”, a declarat Ion Lungu.

Foto: Cornel Grosar (stânga) și Bogdan Bicsi (dreapta) / Sursa: Monitorul de Suceava

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. Absurd.
  Primesc onoruri post mortem pt ca „au fost bataiosi in Consiliul Local”
  Pai se stie ca in Consiliile Locale toti sunt bataiosi, fiecare pt partidul lui (mai bine zis pt bucatica lui de ciolan)
  N-are biata Romanie atatea strazi si ulicioare ca sa le boteze dupa numele tuturor politrucilor care au decedat „la datorie” in ultimii 30 de ani!

 2. Ministrul Culturii propune ca in Bucuresti, o strada din cartierul Giulesti sa fie numita Pian.

 3. lipsa de decenta!

  Bucovina nu mai are istorie?