G4Media.ro

Două firme controlate de familia fostului baron PSD Bunea Stancu vor moderniza…

Două firme controlate de familia fostului baron PSD Bunea Stancu vor moderniza Portul Brăila pe bani europeni

Două companii controlate de fiul lui Gheorghe Bunea Stancu, fostul baron PSD de Brăila condamnat definitiv într-un dosar de corupție, vor moderniza Portul Brăila, transmite publicația DeBraila.ro. Este vorba despre Hercules și Concivia, la care acționar este fiul fostului baron. Contractul fin fonduri UE se ridică la aproximativ 87,5 milioane de lei și a fost semnat miercuri.

Licitatia organizată de Compania Națională ”Administrația Porturilor Dunării Maritime” – S.A. Galați a fost câștigată de o asociere din care mai face parte și Interconstruct SRL, o societate din Constanța despre care presa locală susține că este apropiată de PNL și abonata la contracte cu statul.

Printre beneficiarii modernizării Portului Brăila se află chiar Hercules, una dintre firmele din asocierea care a castigat contractul. Hercules, principalul operator portuar din județul Brăila, își are sediul chiar în Portul Brăila.

Proiectul de modernizare a Portului Braila este finantat din fonduri europene prin Programului Operational Infrastructura Mare (PIMM) 2014-2020, fiind derulat de Compania Nationala „Administrarea Porturilor Dunarii Maritime” Galati. Directorul companiei este Alexandru Gabriel Șerban, fost consilier municipal PNL la Galați și fost candidat la alegerile parlamentare din 2020, tot din partea PNL. (Foto: Gheorghe Bunea Stancu / DeBraila.ro)

Citește tot articolul pe DeBraila.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. daca mai era ceva neclar pana acuma: institutiile statului sunt alea psd-ului, banii europeni sunt ai psd-ului …..

  2. ce mishto a patzit-o sechelariu:
    -a murit fix cand i-a spus doftoru!

  3. DACA FIUL IA CONTRACTE IN CONTINUARE, CRED CA AR TREBUI SCHIMBAT TITLUL ARTICOLULUI DVS: NU FOSTUL BARON, CI ACTUALUL BARON, FARA A MENTIONA „DIN CE CASTA..”.. SE TRAGE, RECT..E..PSD..
    ESTE BARON ACUM, A FOST CANDVA SI VA FI IN CONTINUARE PRIN COPILASII COPILASILOR LUI.

  4. …Un tartan cocosat de puscarias ( fost sef de echipa in santier ) facut de catre Grupul Infractional PSD mare „baron ” local..Noaptea mintii..nu fata de creatura asta, ci fata de „trogloditii” care voteaza si legifereaza, prostia, impostura, hotia, nemernicia in tara asta distrusa, de zeci de ani…si o vor mai face pana ce au sa ajunga „serbi” legati in lanturi si traitori in bordeie pe mosiile porcilor astia…

  5. Are de lucru si Kovesi cu aceasta ocazie.

  6. Daca are cazier nici nu are voie sa acceseze fonduri europene

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.