G4Media.ro

Două aquapark-uri urmează a fi construite în judeţul Maramureș / Ar urma…

Două aquapark-uri urmează a fi construite în judeţul Maramureș / Ar urma să se facă în orașele Baia Sprie și Vișeul de Sus

Documentaţia tehnică necesară construirii celor două aquapark-uri din oraşele Baia Sprie şi Vişeu de Sus este aproape finalizată, a informat, miercuri, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Maramureş, Ionel Bogdan, relatează Agerpres.

„Cu aquapark-ul din oraşul Baia Sprie suntem deja foarte avansaţi, în sensul că urmează să recepţionăm documentaţia săptămânile care urmează. Deci suntem pregătiţi cu documentaţia atunci când se deschide apelul de proiecte să o depunem”, a spus Ionel Bogdan.

În cazul aquapark-ului din oraşul Vişeu de Sus, CJ s-a angajat să realizeze o parte a documentaţiei tehnice din proiect, iar primăria va fi cofinanţatorul proiectului.

„În ceea ce priveşte aquapark-ul din Vişeu de Sus, consilierii judeţeni au aprobat în şedinţa extraordinară din 8 noiembrie, noi măsuri în vederea realizării obiectivului de investiţii. Mai exact, prin aceste măsuri, CJ va realiza o parte din documentaţii”, a mai precizat Ionel Bogdan.

Judeţul Maramureş nu deţine nici un aquapark, deşi Primăria municipiului Baia Mare, dar şi administraţiile altor oraşe au susţinut ideea unor asemenea construcţii de utilitate publică.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. Tichia de margaritar!!!!!