G4Media.ro

Dosarul privind scurgerea în presă a imaginilor de la întâlnirea dintre șefii…

Dosarul privind scurgerea în presă a imaginilor de la întâlnirea dintre șefii Poliției și Duduieni, în care era vizat Radu Gavriș, clasat definitiv

Tribunalul București a decis marți respingerea solicitării venite de la DNA de redeschidere a unei anchete care îl viza pe Radu Gavriș, adjunctul Serviciului Omoruri de la Poliția Capitalei.

Cererea de reinvestigare a fost făcută de Nistor Călin, înainte de pensionare, contestând astfel decizia procurorului desemnat inițial să se ocupe de caz și care clasase acuzațiile.

Dosarul vizează o sesizare a Inspectoratului General al Poliției Române, în care Radu Gavriș alături de alți polițiști erau acuzați în legătură cu acordarea sporului de toxicitate angajaților de la Serviciul Omoruri. De asemenea, ancheta era legată și de scurgerea în presă a imaginilor de la întâlnirea dintre șefii Poliției și liderii clanului Duduianu, care a avut loc înainte de înmormântarea lui Emi Pian.

Întâlnirea din noaptea de 8 spre 9 august a avut loc pentru a fi stabilite condiţiile de înmormântare a lui Emi Pian, având în vedere că restricțiile impuse de pandemie nu permiteau o ceremonie uzuală. În urma scandalului, șeful IGPR, Liviu Vasilescu, și-a dat demisia. (Foto: Radu Gavris – InquamPhotos / Octav Ganea)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.