G4Media.ro

Dosar penal pe numele unui profesor din Hunedoara care ar fi agresat…

Dosar penal pe numele unui profesor din Hunedoara care ar fi agresat un elev de 16 ani / Sesizarea a fost făcută de elev în timpul unei acţiuni de prevenire a violenţei în şcoli

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele unui profesor de la o şcoală din municipiul Hunedoara, după ce un elev de 16 ani i-a sesizat chiar în timpul unei activităţi de prevenire a violenţei în şcoli, relatează News.ro.

Poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară din judeţul Hunedoara au participat la activităţi de prevenire a violenţei în şcoli în şapte unităţi de învăţământ din municipiul Hunedoara. În cadrul acestor acţiuni, un elev de 16 ani le-a povestit poliţiştilor că a fost agresat fizic de un profesor.

„În cursul activităţilor preventive, poliţiştii Biroului pentru Siguranţa Şcolară au fost sesizaţi verbal de către un minor în vârstă de 16 ani, elev al unei unităţi de învăţământ din municipiul Hunedoara, cu privire la faptul că ar fi fost agresat fizic de către un profesor al şcolii respective. Oamenii legii au aplanat starea conflictuală şi au discutat despre incident cu cei implicaţi şi cu reprezentanţii şcolii, în vederea identificării unor modalităţi de a preveni astfel de situaţii”, transmite IPJ Hunedoara, într-un comunicat de presă.

Totodată, în acest caz, Poliţia Municipiului Hunedoara s-a sesizat din oficiu şi a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe.

sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Inca nu am auzit despre deschiderea unui dosar penal asupra unui elev de liceu care a agresat un profesor. Oare de ce?

  2. Multe astfel de situații prezentate. DE CE nu se spune CE A FĂCUT ELEVUL ca să se ajungă la acele situații?
    Îmi amintesc un caz, în urmă cu câțiva ani: toate televiziunile puneau la zid un tată care si-a bătut cei doi copii. Un singur post A SCĂPAT o informație în plus: i-a bătut, deoarece i-a prins LA FURAT DE LA UN VECIN!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.