G4Media.ro

Donație record la Sibiu: Compania IFM a oferit 50.000 de euro pentru…

Donație record la Sibiu: Compania IFM a oferit 50.000 de euro pentru dotări necesare Spitalului Clinic Județean de Urgență

Compania IFM Sibiu a donat o sumă record de 50.000 euro pentru achiziționarea aparaturii necesare unui pat standard de terapie intensivă (Aparat anestezie cu funcție de ventilație; pat; monitor funcții vitale; set 6 injectomate), la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu.

“Suntem impresionați de mobilizarea extraordinară a comunității din Sibiu și suntem mândri că facem parte din aceasta. Dorim să sprijinim eforturile Fundației Comunitare Sibiu, care a inițiat și s-a implicat exemplar în campaniile de colectare de fonduri, până acum.

Suntem o companie de familie, iar pentru noi, a sta uniți și a avea grijă unii de alții reprezintă fundamentul pe care ne-am dezvoltat și am crescut în ultimii 50 de ani de activitate.

Acum mai mult decât oricând avem nevoie unii de alții. Avem nevoie să rămânem optimiști, să fim buni, să fim în armonie, să comunicam și să ne susținem prin toate mijloacele, să luam măsuri eficiente de protecție și să contribuim fiecare, în măsură capacităților noastre proprii, la stoparea acestei pandemii”, au transmis reprezentanții companiei, într-un comunicat remis G4Media.ro.

IFM Sibiu dezvoltă senzori utilizați în aproape toate industriile. Fondată în 1969, compania este acum unul dintre principalii producători de senzori industriali la nivel mondial.

”După mulţi ani de cooperare intensă cu clienţii noştri, ne-am poziţionat pe piaţă ca specialişti în senzori, având un service deosebit, şi suntem reprezentaţi de peste 7300 de angajaţi în peste 95 de ţări din întreaga lume” au scris reprezentanții companiei, pe site.

Campania ocomunitate.ro a adunat până acum la Sibiu aproape 2,4 milioane de lei cu care au fost achiziționate aparatură medicală, materiale sanitare și teste.

Pe lângă firmele mari din aceste domenii, au donat și firmele mai mici. Lista completă a donatorilor poate fi consultată aici.

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Sursă foto: IFM Sibiu Facebook

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Incetati cu donațiile.
    Obișnuiți statul cu mâna intinsa ; una de la plătitorii de taxe si impozite (care sunt tot donatorii),cealaltă mână pt cerșit

  2. Pe langa banii „donati“ lunar la bugetul statului prin taxe si impozite, astfel de initiative confirma importanta mediului privat la nivel comunitar. Felicitari echipei de oameni care s-a mobilizat pentru aceasta cauza, chiar daca situatia economica din piata este una precara.