G4Media.ro

Donald Trump a început examinarea medicală anuală. A ieșit sănătos, dar testele…

Donald Trump a început examinarea medicală anuală. A ieșit sănătos, dar testele vor continua

Preşedintele american Donald Trump a anunţat că starea sa de sănătate este foarte bună, după ce sâmbătă a trecut prin ceea ce a spus că a fost prima fază a examenului său medical anual, transmite Reuters, citată de Agerpres.

Într-o postare duminică pe Twitter, Donald Trump a spus că a început ”prima fază a examenului medical anual”, la Centrul medical militar Walter Reed, unde sunt ”unii din cei mai buni doctori din lume”. ”Totul foarte bine (grozav!). Voi finaliza anul viitor!”, a adăgat el pe Twitter.

”Anticipând un foarte ocupat 2020, Preşedintele profită de avantajul unui weekend liber aici în Washington, D.C., pentru a începe părţi din examenul său medical anual de rutină la Walter Reed”, a anunţat sâmbătă secretarul de presă a Casei Albe, Stephanie Grisham, într-un comunicat.

Ea a precizat că preşedintele a făcut de asemenea o vizită membrilor personalului medical, mulţumindu-le pentru modul în care îi îngrijesc pe militari, şi s-a întâlnit cu familia unui soldat rănit în Afganistan.

Stephanie Grisham nu a oferit detalii despre examenele medicale sau analizele de laborator la care a fost supus Trump în cea de-a noua sa vizită la centrul medical.

Vizita neaşteptată a lui Trump a declanşat întrebări pe reţelele sociale, dat fiind că a intervenit cu câteva mai devreme decât controlul medical în trecut.

Preşedintele nu a vorbit cu reporterii nici înainte, nici după vizita la centrul medical. Casa Albă este cea care stabileşte ce informaţii vor fi făcute publice în urma controlului medical.

În luna februarie, preşedintele a fost declarat într-o ”stare de sănătate foarte bună” de către doctorul Casei Albe, în urma controalelor medicale. Donald Trump, cunoscut ca mare amator de hamburgeri şi fripturi bine pătrunse, dar şi ca având o aversiune faţă de sala de sport, a câştigat în greutate faţă de examenul medical din 2017, depăşind pragul obezităţii.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Ah, bun. Daca testele vor continua suntem liniștiți. Daca îl vedeți pe medicul lui, spuneti-i să înceapă prin a-i cere pacientului sa bea apa dintr-un pahar cu o singura mână.

 2. Are și medicina limitările ei.

 3. Ce spun testele de la tomografia computerizata ( CT), rezonanta magnetica nucleara ( RMN) si PET/CT ?

  • … testele la bibilică se fac ultimele!
   Nu o sa avem șansa să le vedem!
   Pentru că nu se publică…
   Ar fi și ilar!
   ” Afectiuni de tip Parkinson, vădite tulburări în zona realității, megalomanie și puternice accese de schizofrenie”!
   Nu se poate face public un asemenea diagnostic…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.