G4Media.ro

Dominic Fritz, după ce deputatul AUR de Timiș, Ciprian Titi Stoica a…

sursa foto: Facebook/Deputatul AUR Titi Stoica

Dominic Fritz, după ce deputatul AUR de Timiș, Ciprian Titi Stoica a sunat mai mulți parlamentari să-i înjure: Ziua se îmbracă cu tricolorul și noaptea amenință la beție. Se dau drept mari apărători ai copiilor, dar sunt papagalii admiratori ai unui ucigaș și violator de copii ca Vladimir Putin

Reacție vehementă din partea primarului Timișoarei, Dominic Fritz, după ce mai mulți parlamentari au reclamat că au fost sunați, în plină noapte, de deputatul partidului extremist AUR, din Timiș, Ciprian Titi Stoica, care le-a adresat injurii.

Printre cei care au fost sunați, amenințați și jigniți de deputatul AUR s-ar număra parlamentari din PSD, PNL și USR. Sub protecția anonimatului, unii parlamtari au reclamat că AUR-istul Ciprian Titi Stoica era beat.

„Ziua se îmbracă cu tricolorul și noaptea amenință la beție reprezentanții românilor cu moartea”, a transmis primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Acesta s-a declarat „siderat de patriotismul prefăcut al huliganilor de la AUR”, subliniind comportamentul reprezentantului AUR din Timișoara, Ciprian Titi Stoica, care „e doar unul din multele exemple ale ipocriziei vulgare perfecționată de acest pseudo-partid”.

„A fugit din România și a trăit bine mersi în Anglia, dar Titi Stoica acum ne dă lecții despre cum Europa face rău României. Se dau drept mari apărători ai copiilor, dar sunt papagalii admiratori ai unui ucigaș și violator de copii ca Vladimir Putin. Se prefac că sunt o voce a poporului, dar intră agresiv ca haită în instituțiile celor aleși democratic de popor. Ne recită poezii despre valorile României, dar se iau la harță ca oamenii fără onoare. Nu, nu ne dați lecții despre valori, despre iubire de țară, despre credință sau popor. Ura și violența voastră nu vor defini România niciodată. Timișoara e mândră de bunul său simț și de destinul său european și nu va fi niciodată reprezentată de astfel de oameni”, a mai adăugat primarul Dominic Fritz.

Au fost și parlamentari, printre care Marcel Ciolacu, Gheorghe Şoldan, Ionuț Moșteanu, Laura Vicol, care au confirmat că au fost sunați de AUR-istul Ciprian Titi Stoica.

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan a declarat miercuri pentru G4Media că a fost amenințat cu moartea și înjurat de deputatul Titi Stoica. În replică, Stoica a declarat pentru G4Media că ”a avut o altercație verbală” cu Șoldan dar că și-ar fi cerut scuze.

Titi Stoica are un istoric de manifestări violente în Parlament. În februarie 2022, el l-a numit ”nazist” pe deputatul minorităţilor naţionale, Ovidiu Ganţ.

În septembrie 2021, Titi Stoica și colegul său de partid Antonio Andrușceac l-au evacuat în forță pe deputatul liberal Florin Roman, care a încercat să conducă ședința Parlamentului.

Titi Stoica e poreclit Titi ”Patru Mâini” pentru votul dublu la bugetul de stat.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. Fost bodyguard ajuns parlamentar. Asta este AUR. O formatiune plina de golani, batausi, sefi de galerie. Ne aducem aminte si de ala din Constanta care si a batut sotia? Astia vor sa conduca Romania? Pentru ce mai fac unii studii politice daca ajung altii cu scoala vietii in parlament? Rusofilii astia ne vand rusilor la pret de nimic…

  2. AUR patidul creat de Speciali si de PSD, este normal sa aiba chipul si asemanarea lor.

  3. De toată jena aurarii ăștia! Cum or fi păcălit diaspora de i-a băgat în Parlament?!

  4. cand te adresezi persoanelor limitate intelectual, e bine sa stii sa atingi subiecte ce au de aface cu mandria, patriotism – nationalismul, sa stii sa perii putin, iar aur stie sa faca asta si persoane limitate intelectual avem slava Domnului!

  5. Când am avut parte de mulți politicieni submediocrii am crezut că mai rău nu se poate. Dar uite că după reevaluarea AUR pe care le-a făcuto USR prin votarea ”împreună cu AUR” vorba lui Moșteanu, a moțiunii de cenzură prin care PSD a ajuns la guvernare a trebuit o pademie și un război să vedem că prostia și mârlănia trăiesc bine în parlament. Ce așteptări să avem de la asemenea indivizi ? Jalnic am ajuns dacă o grupare aflată în solda statului terorist rus încă are procente în sondaje !!!