G4Media.ro

Doi tineri au fost reținuți în Giurgiu fiind suspectați că au furat…

sursa foto: Pixabay

Doi tineri au fost reținuți în Giurgiu fiind suspectați că au furat sute de componente metalice necesare la reabilitarea rețelelor CFR

Poliţiştii din Giurgiu au reţinut doi tineri suspectaţi că au furat sute de componente metalice depozitate în vederea unor lucrări de reabilitare la reţeaua de căi ferate administrată de compania naţională de transport feroviar, transmite News.ro. Peste 300 de plăci metalice au fost descoperite la sediul unei firme din Bolintin Vale, care se ocupă de comercializarea de material feros. Valoarea prejudiciului se ridică la 91.000 de lei.

Furtul a fost anunţat la Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Giurgiu în ziua de 7 noiembrie, de către un angajat al Districtului Linii 2 Vadu Lat. Acesta a reclamat că persoane necunoscute au sustras 370 de plăci metalice de prindere şi componente C.F.R., depozitate în vederea înlocuirii, în incinta districtului. Valoarea pieselor furate este de 91.000 de lei.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că furtul se confirmă şi au demarat verificările. În timpul anchetei, aceştia au identificat 303 plăci metalice, dintre cele sustrase, în curtea unei societăţi comerciale profilată pe comercializarea fierului. Firma are sediul în localitatea Bolintin Vale, judeţul Giurgiu.

Miercuri, 23 noiembrie anchetatorii au făcut în acelaşi dosar două percheziţii domiciliare, în comunele Clejani şi Bucşani, la locuinţele a patru persoane bănuite de săvârşirea furtului din depozitul CFR.

Doi bărbaţi, de 19 şi 20 de ani, din comunele Bucşani şi Clejani, au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, fiind principalii suspecţi în acest caz. Joi, aceştia vor fi prezentaţi instanţei de judecată.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...